Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Spomen na poginule policajce u Domovinskom ratu

Sigurnost i povjerenje građana obilježava rad policijskih službenika Policijske postaje i Postaje prometne policije u Kutini.

Sigurnost i povjerenje građana obilježava rad policijskih službenika Policijske postaje i Postaje prometne policije u Kutini.

Sigurnost i povjerenje građana obilježava rad policijskih službenika Policijske postaje i Postaje prometne policije u Kutini. Međusobno uvažavanje i suradnja policije sa jedinicama lokalne uprave i građanima na području Kutine, Popovače i Velike Ludine dale su rezultat i u povećanju razine opće sigurnosti. Rečeno je to na prigodnoj i dostojanstvenoj svečanosti obilježavanja Dana policije i blagdana sv. Mihovila, zaštitnika policije u Policijskoj postaji u Kutini.

„Policijski službenici uvijek su na usluzi građanima i jamac sigurnosti. Naš posao je naš poziv.“, istaknuo je Tone Mašunjac, zapovjednik Policijske postaje Kutina. „U kriznim situacijama događaju se i stradanja, ali mi smo izabrali naš poziv. Žrtvu smo podnijeli i u Domovinskom ratu i zahvalni smo kolegama što su svoje živote ugradili u temelje Domovine i naš je zadatak da ona bude sigurna.“ Zapovjednik Policijske postaje Kutina zahvalio je gradskim vlastima i građanima što su dali svoj doprinos uspješnosti policijskih službenika u svakodnevnom obavljanju zadataka. „Suradnja i povjerenje osnova su našeg rada u zajednici i zahvaljujemo na pomoći i uspješnoj suradnji, građanima i jedinicama lokalne samouprave.“, zaključio je Tone Mašunjac.

Rad s ljudima, težak je posao. A pripadnici Policijske postaje i Postaje prometne policije Kutina na području Grada Kutine, Grada Popovače i Općine Velika Ludina svoj posao obavljaju jako dobro. Istaknuo je to gradonačelnik Kutine Andrija Rudić te je policijskim službenicima čestitao Dan policije i zahvalio na osjećaju sigurnosti kojeg su omogućili građanima. „Svatko radi svoj posao, policija svoj, civilne vlasti svoj. Ostvarili smo izuzetno dobru suradnju i to je jedini ispravan način da ispunimo ono što naši građani očekuju od nas, sigurnost i poštivanje zakona.“, rekao je gradonačelnik Kutine.

Kod spomen obilježja palim policajcima u Domovinskom ratu policajci, predstavnici civilnih vlasti te predstavnici Udruga proisteklih iz Domovinskog rata i udruga građana položili su cvijeće i zapalili svijeće u spomen na poginule policajce u Domovinskom ratu.

pol 1

Više vijesti

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.