Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

U spomen na stradale hrvatske branitelje i civile

Izaslanstva položila vijence i zapalila svijeće

Izaslanstva položila vijence i zapalila svijeće

U spomen na sve stradale hrvatske branitelje i civile u Domovinskom ratu brojna su izaslanstva danas položila vijence i zapalila svijeće kod središnjeg križa na Gradskom groblju Viktorovac u Sisku. Zajedničko obilježavanje blagdana Svih svetih i Dušnog dana upriličeno je i ove godine u organizaciji Ureda državne uprave u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Kod Glavnog križa na groblju Sv. Benedikta u Petrinji izaslanstva su položila vijence i zapalila svijeće u prigodi blagdana Svih Svetih. Vijence su položili i svijeće zapalili izaslanstva grada Petrinje, PP Petrinja, 2. Mehanizirane bojne gardijske motorizirane brigade, 1. Mehanizirane bojne „Tigrovi“, Logističke pukovnije, izaslanstva Udruga proisteklih iz Domovinskog rata , izaslanstva drugih udruga i političkih stranaka.

DSC05404

Na groblju u Kutini uz Križ s krunicom  za sve poginule u obrani Hrvatske vijence će položiti i svijeću zapaliti i izaslanstvo grada Kutine . Gradonačelnik Kutine i predstavnici grada vijence će položiti i svijeće zapaliti sutra, 01. studenog  s početkom u 10 sati.

DSC05381

Više vijesti

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.