Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Veljko Novak (HSP AS) – bez slogana, demagogije i lažnih obećanja

Na tiskovnoj konferenciji u petak, 03. listopada, u  Sisku su se predstavili kandidati za župana i njegove zamjenike Hrvatske stranke prava dr. Ante Stalčević- Veljko Novak, kandidat za župana, te Dario Hegel i Slavko Muža kao kandidati za zamjenike.. HSP AS na prijevremene izbore izlazi samostalno.

  • Nije vrijeme za slogane, obećanja i demagogiju, nećemo trošiti vrijeme na ono što građani žele čuti, nećemo obećavati ono što ne možemo napraviti ili što nije u našoj nadležnosti, rekao je kandidat Veljko Novak.

Moraju se pronaći načini za pomoći obrtništvu, poduzetništvu i poljoprivredi, kako to riješiti sa strane županije , ne čekajući spasonosna rješenja od Vlade. Rješenje je udružiti se, dodaje Novak,i to  bez fige u džepu.Moramo razmišljati o tomr kako vratiti industriju , te kako spasiti zadnje tragove postojanja industrije u Sisku i županiji.

Tri su projekta koja planiramo ostvariti , oni su realni, a njihovom realizacijom otvorio bi se određen broj radnih mjesta. Rioritet je iz županijskog sustava pomoći omogućiti poljoprivrednicima koji su stradali od nedavnih poplava da prezime zimu, dodaje Novak.

termalna

Izvori naše termalne vode su neiskorišteni.

Studija Izraelske vlade dokazala je kako je Topusko sa svojim termalnim izvorima idealno mjesto za izgradnju staklenika, a proizvedeno unutar tih staklenika ne bi samo prehranilo ovu županiju, nego i širu regiju.

Energiju u Topuskom imamo od Bogam samo je u ovom trenutku ne znamo iskoristiti, rekao je kandidat za župana Veljko Novak(HSP AS).

Sisak bi  nakon Rijeke mogao postati najveće prometno središte,a to je ostvarivo izgradnjom robnog terminala u Crncu gdje milijun kvadrata zemljišta samo čeka pametno ulaganje.

Nužnost je i dovršetak Auto ceste uz koju bismo potencijalnim ulagačima ponudili besplatno zemljište i infrastrukturu žele li graditi svoje proizvodne pogone.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nudimo zaokret i novi smjer, SDP nudi na ovim izborima drugog igrača iz iste momčasi, a HDZ je svojim dosadašnjim potezima pokazao da ono što su radili nije dobro.

O Rafineriji

Moralna je i građanska obaveza svih nas pružiti potporu radnicima Rafinerije.

Ukoliko će biti potrebno braniti Rafineriju ići ću, kako sam kao vojnik i navikao, naprijed  i to je ono što doista mogu i obećati.

Kandidati za zamjenike iz redova ove političke stranke su Dario Hegel i Slavko Muža.

 

Više vijesti

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.