Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Izvještajno-tematska skupština HNS-a grada Siska

„Hrabrost za promjene – jesmo li bili dovoljno hrabri?“

„Hrabrost za promjene – jesmo li bili dovoljno hrabri?“

Trebate više komunicirati vlastiti rad jedno je od mišljenja građana Siska izraženo u anketi  koju je podružnica sisačkog HNS-a liberalni demokrati  provela na uzorku od 461 građanina Siska na dvije lokacije – Gradskoj tržnici Kontroba i Gradskoj tržnici Caprag. Rekao je ovo u četvrtak, 27. studenog u Sisku predsjednik sisačkih narodnjaka Vlado Andučić na Izvještajno-tematskoj skupštini u svom izvješću nazvanom „Hrabrost za promjene – jesmo li bili dovoljno hrabri?“

DSC_0048

Izvještajno-tematskoj sjednici nazočili su čelnici stranaka koalicijskih partnera u gradu Sisku, predstavnici stranke OraH i Narodne stranke – reformisti,  predsjednik Županijske organizacije HNS-a Ivan Nekvapil, predsjednik Središnje- hrvatskog regionalnog saveza HNS-a Krešimir Malec, saborski zastupnik HNS-a iz VI izborne jedinice, član Predsjedništva HNS-a i voditelj Političke akademije Boris Blažeković , te brojni članovi i simpatizeri ove političke stranke.

DSC_0041

Iako se iz izvješća predsjednika Vlade Andučića, moglo iščitati koliko su sisački narodnjaci operativno odradili u posljednjih godinu i pol dana koalicijskog mandata, čini se kako građanima Siska to ipak nije dovoljno predočeno. Možda se u budućem radu ipak nešto promijeni, a sugestije građana iz , već spomenute ankete, budu prihvaćene.

DSC_0078

Istaknut je odličan managerski rad direktora trgovačkih društva iz redova HNS-a, Auto prometa Sisak, Vodoopskrbe Kupa, a posebno Gradske tržnice Sisak.

DSC_0128

Vlado Andučić istaknuo je kako će se aktivnosti HNS-a pojačati i zahvaljujući sve većem broju mladih ljudi koji su prepoznali program ove političke stranke. Tako je sinoć novih mladih dvadeset članova primilo članske iskaznice.

DSC_0121 (1)

Više vijesti

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.