Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Sisački HDZ: Pored postojećeg klizališta na Zibelu nije nam potrebno klizalište u Kranjčevićevoj!

„Želimo upozoriti na nepravilnosti koje se zbivaju i dešavaju u ovom gradu. Znamo da svaki dan u pučkoj kuhinji ima sve više novih ljudi, a u proračun je stavljeno svega 70 tisuća kuna za pučku kuhinju za 2015. godinu

„Želimo upozoriti na nepravilnosti koje se zbivaju i dešavaju u ovom gradu. Znamo da svaki dan u pučkoj kuhinji ima sve više novih ljudi, a u proračun je stavljeno svega 70 tisuća kuna za pučku kuhinju za 2015. godinu

U Sisku će 15.prosinca početi manifestacija „Božić u gradu“ koju sa svojim ustanovama i trgovačkim društvima organizira Grad Sisak. Manifestacija koja će potrajati do 7.siječnja donosi različite sadržaje, među kojima su i klizalište i luna park koji će biti postavljeni u centru grada, na lokaciji buduće pješačke zone.

Ideju o još jednom klizalištu,pored već postojećeg na Zibelu, u Gradskoj organizaciji oporbenog sisačkog HDZ-a, ne smatraju dobrom.Svoje nezadovoljstvo izrazili su održavši kratku konferenciju za novinare u Kranjčevićevoj ulici, kod sata, gdje su počeli radovi na postavljanju privremenog klizališta.

P1030594

„Želimo upozoriti na nepravilnosti koje se zbivaju i dešavaju u ovom gradu. Znamo da svaki dan u pučkoj kuhinji ima sve više novih ljudi, a u proračun je stavljeno svega 70 tisuća kuna za pučku kuhinju za 2015. godinu, dok će se ovdje putem sponzora potrošiti oko 200 tisuća kuna.“ , rekao je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Željko Krapljan.

P1030596

Krapljan kaže kako se na ovaj način nanosi šteta i gradskom Športsko-rekreacijskom centru, gdje već postoje svi uvjeti i škola klizanja, a udaljenost između postojećeg klizališta i klizališta u Kranjčevićevoj  je jako mala.

Također ne pozdravlja ni ideju da se Kranjčevićeva pretvori u pješačku zonu. Kaže kako se sve više obrta u tom dijelu grada zatvara, a poslovni prostori ostaju prazni.

Predsjednik sisačkog HSLS-a i oporbeni vijećnik u Gradskom vijeću Miljenko Žamarija nazvao je politiku aktualne vlasti  politikom „kruha i igara“. „Glavna politika ove vlasti je opsjena, neke fatamorgane, da mi sebe uvjeravamo da nam je ljepše u ovom trenutku, pa će kičasti sadržaji riješiti naše probleme“, istaknuo je Žamarija.

P1030602

 

Više vijesti

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.