Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Čestitka župana Ive Žinića novoizabranoj predsjednici RH

U meni i mojim suradnicima uvijek ćete imati suradnike spremne na rad za dobrobit svakog građanina Lijepe naše”, stoji u čestici župana Žinića.

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić uputio je novoizabranoj predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović čestitku koju prenosimo u cijelosti:

„Poštovana gospođo Kolinda Grabar Kitarović,

želim Vam uputiti iskrene čestitke na pobjedi na izborima za predsjednicu Republike Hrvatske u ime Sisačko-moslavačke županije i svoje osobno.

Vjerujem kako će Vaše znanje, iskustvo, domoljublje i entuzijazam napokon našu domovinu pokrenuti u pravome smjeru. Jedinstvo nam je potrebno više nego ikada te je Vaša pobjeda jamstvo za prestanak podjela i okretanje pravim vrijednostima. Vjerujem kako će Vaš mandat obilježiti snažan gospodarski uzlet Hrvatske, politička stabilnost i osnaživanje socijalne države.

Pozivam Vas da jedan od Vaših prvih posjeta kao izabrane predsjednice Republike Hrvatske bude upravo Sisačko-moslavačka županija koja je, nažalost, zbog nerijetko pogrešne i koruptivne politike krenula u pogrešnom smjeru. Od moga izbora za sisačko-moslavačkog župana u listopadu 2014. godine činimo ogromne napore da pokrenemo gospodarstvo, privučemo investicije i snažno se okrenemo iskorištavanju europskih fondova. Vjerujem da ćemo i uz Vašu podršku u tome uspjeti i donijeti prosperitet i bolji život svim građanima Sisačko-moslavačke županije i Hrvatske.

U meni i mojim suradnicima uvijek ćete imati suradnike spremne na rad za dobrobit svakog građanina Lijepe naše”, stoji u čestici župana Žinića.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.