Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Film “Goonies” slavi 30 godina

Film “Goonies“, mnogima je bio jedan od dražih filmova u djetinjstvu. Ovaj dječji klasik gledale su generacije za generacijom, a prati skupinu prijatelja, zvanih Goonies, u potrazi za blagom kako bi spasili svoje naselje od bogataša koji tamo žele napraviti igralište za golf. Film slavi već 30 godina, a priču je napisao Steven Spielberg.

Slavni redatelj često se u svojim ostvarenjima referira na tajnog agenta Jamesa Bonda, pa tako i lik Date u “Gooniesima“ nosi remen na kojem piše 007. Redatelj Richard Donner već u travnju namjerava snimiti nastavak. Glavni junaci opet će biti djeca, dok će glumci iz originalne postave igrati njihove roditelje. Richard se, kaže, nada da će uspjeti okupiti cijelu ekipu.

The-Goonies-2

Jeff Cohen (40) glumio je nespretna bucu Chucka. Odustao je od glume te je danas uspješni odvjetnik.

Josh Brolin (46) igrao je Branda, Mikeyjeva, starijeg brata. Nakon filma ostvario je uspješnu karijeru. 

Navijačicu Andy glumila je Kerri Green (47). Nakon “Gooniesa“ nije ostvarila filmsku karijeru te je osnovala producentsku kuću.

Corey Feldman (43) godinama se borio s ovisnošću. U memoarima je rekao kako je bio silovan s 11 godina. Trenutačno snima novu komediju. 

Prijateljicu Stef glumila je Martha Plimpton (44). Glumila je u serijama “Raising Hope“, “Dobra žena“, a uspješna je i na Broadwayu.

Jonathan Ke Quan (43) danas radi kao stručnjak za borilačke vještine. Glumio je i u filmu “Indiana Jones i ukleti hram“. Studirao je filmografiju.

Simpatičnog Mikeya utjelovio je Sean Astin (43). Glumio je u ‘Gospodaru prstenova’. 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.