Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Naglasci iz intervjua s predsjednicom RH Kolindom Grabar Kitarović

Ovo je moj prvi intervju izvan Zagreba, rekla je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović gostujući u programu našeg radija

Ankete daju prednost aktualnom predsjedniku, komentirali smo tijekom razgovora s Kolindom Grabar Kitarović u našem studiju dan prije Dana neovisnosti RH, 08. listopada 2014.Tada je, vjerujući kako će joj građani dati povjerenje izjavila : Treba raditi, a ne gledati ankete, ne možete se svidjeti svima i ne smijete nastojati svidjeti se svima, morate biti vjerni svojim načelima, biti uključivi, ali imati jasne stavove.

Postanem li predsjednica moji prvi potezi će biti sići među ljude, a potom se popeti na Markov trg i reći Zoranu Milanoviću ili tko bude premijer – Izvoli, sazovi Vladu, idemo raspraviti što se događa u ovoj državi i što ova Vlada radi da bi se zemlja izvukla iz krize i da bi narodu vratila samopouzdanje.

WEB RADIO 4

Hrvatska treba zaokret, preokret, novo vodstvo, samopouzdanje , liderstvo. Treba onoga koji zna što želi , koji vjeruje u ovu državu, živi s ovom državom i za ovu državu.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.