Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Naša gradonačelnica za saborsku fotelju žrtvuje grad

Gradonačelnica Siska o Rafineriji u Sisku nije razgovarala s hrvatskom Vladom, nije poduzela ništa.

Gradonačelnica Siska o Rafineriji u Sisku nije razgovarala s hrvatskom Vladom, nije poduzela ništa.

Gradonačelnica Siska o Rafineriji u Sisku nije razgovarala s hrvatskom Vladom, nije poduzela ništa. Činjenica da INA Rafinerija nafte Sisak  nema poslovnog plana za 2015. godinu dovoljno govori kako vlasnik ne planira daljnja ulaganja To smo uvjereni i znamo kamo to vodi rekao je u petak, na tiskovnoj konferenciji u Sisku predsjednik GO HDZ-a grada Siska Željko Krapljan.

 Bivši član uprave INE Rafinerije nafte Sisak, Dubravko Tkalčić, mišljenja je kako su Vlada RH i resorno ministarstvo trebali obavijestiti javnost o stanju u INI, te podsjetio kako je država vlasnik JANAF-a , cijene nafte na svjetskim tržištima padaju, ovo je pravo vrijeme za prerađivati naftu i sisačkom naftnom postrojenju.

Sisak je žrtvovani grad, tako razmišljaju građani, dodao je Miljenko Žamarija, predsjednik sisačkog  HSLS-a. Naša gradonačelnica za svoju saborsku fotelju žrtvuje grad. Ne tražiti od Vlade RH da Siščanima, građanima ovoga grada kaže točnu informaciju pokazatelj je da ne želi dirati u njihovu strategiju.

 Tajnik Hrvatske seljačke stranke, Zlatko Repač, istaknuo je kako je teško razumijeti  da Vlada RH ne nudi nikakva rješenja i ne brani pozicije INE kao hrvatske kompanije, te najavio kako će predsjednica Hrvatske seljačke stranke i zastupnica u Europskom parlamentu, Marijana Petir, sutra organizirati okrugli stol na temu budućnosti Rafinerije nafte Sisak .Predsjednik Hrvatske zore, Tomislav Kralj, pozvao je sve građane grada Siska na zajedništvo u ovim teškim trenucima.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.