Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Političari se osim po programima razlikuju i po vrijednostima

Program koji je ponudila naša kandidatkinja nudi novi način upravljanja ovom državom

Program koji je ponudila naša kandidatkinja nudi novi način upravljanja ovom državom

„Moram priznati, a svi to znamo, da u Republici Hrvatskoj naši mladi moraju odlaziti i tražiti posao u drugim zemljama. To nije naš cilj, naš cilj je gospodarski rast, otvaranje novih radnih mjesta, promjena smjera u gospodarstvu, a onda i na međunarodnoj sceni. S te strane apsolutno, program koji je ponudila naša kandidatkinja nudi novi način upravljanja ovom državom.”Rekao je ovo sisačko-moslavački župan i predsjednik ŽO HDZ-a na tiskovnoj konferenciji na kojoj su HDZ i koalicijski partneri iskazali i potporu kanidadtkinji za predsjednicu Kolindi Grabar Kitarović.
Predsjednica ŽO HSS i zastupnica u EU parlamentu Marijana Petir istaknula je kako  se političari, osim po programima, razlikuju i po vrijednostima. Kolinda Grabar Kitarović ima program “Za bolju Hrvatsku”, ona isto tako dijeli isti sustav vrijednosti kojeg dijelimo i mi. Osim što potječe iz HSS-ove obitelji, isto tako dobro zna da treba uskladiti svoj život s Bogom, čovjekom i prirodom, a upravo te vrijednosti mi smo prepoznali u njenom programu, reklaje Petir.

Naglasila je i kako se danas u Hrvatskoj teško živi i oni koji su doveli do ovakvog stanja ne mogu imati njihovu podršku, a prema njezinim riječima, i oni koji su sve to gledali i šutjeli pet godina i podržavali s Pantovčaka ovu nesposobnu Vladu, također više ne zaslužuju podršku.
Slične poruke uputili su i predstavnici drugih koalicijskih partnera: dr. Tomislav Dujmenović (HSP AS), Dubravko Obadić (HSLS), Slavko Muža (Nezavisna lista Ruže Tomašić), Zlatko Fabijan (BUZ), te Marija Mačković, načelnica Općine Jasenovac, u ime devet gradonačelnika, načelnika i njihovih zamjenika koje ima ova koalicija u Sisačko-moslavačkoj županiji.

 

Photo:www.portal53.hr

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.