Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Slađani Marković Zlatno pero, a Quirinusu priznanje za 20 godina rada!

Novinari najavljuju : U veljači Okrugli stol o poziciji lokalnih medija, mirni prosvjed i izložba fotografija u Foto galeriji “Siscia obscura”

Novinari najavljuju : U veljači Okrugli stol o poziciji lokalnih medija, mirni prosvjed i izložba fotografija u Foto galeriji "Siscia obscura"

Za emisiju “Impuls” u kojoj je prikazala život Roma u lokalnoj zajednici naša novinarka Slađana Marković primila je zasluženo priznanje struke – Zlatno pero za radijsko novinarstvo .

bal 18

 

Osim što je Slađana postala ponosnom vlasnicom Zlatnog pera , Radio Quirinus je primio i priznanje za 20 godina emitiranja svog programa. Priznanje je primila direktorica Lidija Kopjar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAbal 5

Ove nagrade i priznanja uručena su u petak, 30. siječnja 2015. na tradicionalnom Novinarskom balu kojeg je organizirao ogranak Hrvatskog novinarskog društva naše županije. Tako su kolege s Petrinjskog radija primili priznanje za 5 godina rada portala 53, deset godina postojanja internet stranice, te 70 godina emitiranja programa Petrinjskog radija. Na ovim značajnim obljetnicama čestitao im je i gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović.

bal 7

Priznanja za dugogodišnji rad primili su Nikola Čutuk (30 godina bavljenja fotografijom) koji je osim ovoga priznanja primio i Zlatno pero za najbolju fotografiju objavljenu u prošloj godini.

bal 8bal 16

Priznanje za dugogodišnji rad u struci primio je i Mate Piškor, novinar Jutarnjeg lista iza kojeg je 35 godina profesionalnog rada.

bal9

S priznajem za 40 godina rada ovjenčali su se Zdravko Sever iz Novske, Vladimir Jurišić iz Gline i Antun Petračić iz Petrinje. Na žalost kolega Sever nije nazočio novinarskoj svečanosti.

bal10bal 11

“Metuzalem” novinarstva kako je sam sebe nazvao kolega Josip Frković primio je priznanje za 45 godina profesionalnog bavljenja novinarstvom.

bal 12

Igor Ahmetović, novinar dopisnik HTV-a primio je dva Zlatna pera. Jedno za snimateljski rad (snimka poplave u Ilovi) i nagradu za televizijsko novinarstvo , za priču “Majka ima pravo znati”.

bal 17

Nagradu za najbolji novinski tekst stručni ocjenjivački sud dodijelio je novinaru Novog sisačkog tjednika Željku Maljevcu za Osvrt s povodom –

Lice i naličje afere Sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić-Merzel.

Jedan od sponzora , ravnatelj ŠRC-a Sisak Davor Čobanov laureatima je uručio i prigodne sponzorske poklone.

bal 15

Zahvalili smo i svima koji su pružili potporu, Sisačko-moslavačkoj županiji, gradovima Sisku, Petrinji, Kutini, Popovači, općini Lipovljani, Jadranskom osiguranju, Gradskoj tržnici Sisak, MIP-u Sisak,  ŠRC-u Sisak, Metalnoj galanteriji Vrbanus, zastupnici u EU parlamentu Marijani Petir koja je nedavno omogućila nekolicini novinara radni posjet u Bruxellesu, te Hrvatskom novinarskom društvu.

Kao i svake godine  prostor su uredili o Boris Lemaić i  dragi prijatelji iz cvjećarnica “Nera” Petrinja.

boris

A da je doista u dvorani vladala pozitivna rusvaj bratska atmosfera pobrinuli su se grupa “Ruswaj” i TS “Složna braća.!

boris3boris2

 

P.S. Koga gledaju Joe i  Stiv?

bal 6

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.