Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Završen 36. Malonogometni turnir Vladimir Šikić

U subotu, 24. siječnja 2015. godine, završen je Malonogometni turnir Vladimir Šikić 2014./2015. U sisačkoj Sportskoj dvorani Brezovica sučeljavali su se oni najbolji po 36. put. Kao i proteklih godina, završni dan donio je bogat program, koji je trajao od prijepodnevnih do kasnovečernjih sati. Najsretniji gledatelji osvojili su nagrade na tomboli, a između susreta moglo se uživati u akrobacijama cheerleadersica Iskrice iz Lipovljana te egzibicijskim susretima Svećeničke reprezentacije protiv sudaca Sisačko-moslavačke županije i Borca 73 protiv veterana zagrebačkog Dinama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Prvi susret bio je za treće mjesto limača, u kojemu je TŠK 1932 Topolovac minimalno pobijedio ŠNK Frankopan – Veterinarsku ambulantu Topolovac. Kod limača je najbolja bila ekipa Segesta 1 – Alpas koja je u finalu svladala ekipu NK Banovac 2:1.
Kod mlađih pionira treće mjesto osvojila je ekipa Segesta 2 – Toyota rotus pobijedivši ŠNK Frankopan – Pekarnu Martinaj. Najbolji su ove sezone bili igrači Segeste 1 – AP Delkića koji su svladali ekipu Jadranskog osiguranja 4:2.
TŠK 1932 Topolovac osvojio je treće mjesto i u kategoriji starijih pionira, pobijedivši NK Banovac 2:1, dok je u ovoj kategoriji najbolja bila ekipa Segesta 1 – AS Kapac, koja je na sedmerce pobijedila ekipu Segesta 3 – Elephas 8:7. Nakon 40 minuta bilo je 5:5.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Najbolji veterani drugi put zaredom su igrači Agram life osiguranja, koji su u finalu pobijedili Pekarnu Besa 5:3. Treće mjesto osvojila je ekipa Nikšić automobili – Cvjećarnica Lampaš pobijedivši ekipu UBBDR grada Siska i SMŽ 6:0.
Vrhunac dana bio je susret za najbolje seniore, gdje su pobjedu odnijeli igrači Vulkanizera Mario Petrinja protiv ekipe Nikšić automobili – Cvjećarnica Lampaš 5:3, i to u vrlo uzbudljivom susretu u kojemu je konačni pobjednik gubio 2:0. Treće mjesto osvojila je ekipa Pekarna Besa pobijedivši Pekarnu Martinaj 3:2.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Rezultati egzibicijskih susreta: Malonogometna svećenička reprezentacija Hrvatske – Nogometni suci Sisačko-moslavačke županije 3:3, te Borac 73 – GNK Dinamo Zagreb veterani 4:1.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Među pojedincima, najboljim strijelcem veterana proglašen je Donald Suvajac iz ekipe Čubela sistemi (9), najbolji igrač je Tomislav Gričar iz ekipe Agram lige osiguranje, dok je najboljim golmanom proglašen Damir Stefanović iz ekipe Pekarna Besa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kod seniora najbolji strijelac je Antonio Hrnčević (14), najbolji igrač je Marko Korečić, dok je najbolji golman Vedran Kovačević, sva trojica iz ekipe Vulkanizer Mario Petrinja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Najboljim sudačkim parom proglašen je dvojac Dragan Grmuša & Josip Kovač.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.