Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Izbor za Miss SMŽ za Miss Hrvatske održat će se 18.travnja u Petrinji

 

Izbor za Miss Sisačko-moslavačke županije za Miss Hrvatske bit će održan u Petrinji 18. travnja ove godine.Najavljeno je to na konferenciji za novinare koju je u petak, 13. veljače 2015. u Maloj vijećnici Grada Petrinje održao gradonačelnik Darinko Dumbović s predstavnicama Direkcije za izbor Miss Hrvatske i aktualnom hrvatskom misicom Antonijom Gogić.

„Ova manifestacija prilika je da iz Petrinje u kojoj se još uvijek vide tragovi rata, pošaljemo i jednu drugačiju, lijepu priču.Mislim da ćemo napraviti dobru promidžbu i našem gradu i našoj županiji“, rekao je gošćama gradonačelnik Dumbović.

„Zaista mi je izuzetna čast da ćemo ponovo moći nakon puno godina vratiti Miss sisačko-moslavačke županije u vaš grad.Zahvaljujem na dobrodošlici i nadam se da ćemo napraviti dobar izbor“, rekla je Maja Vračarić Kuljiš, direktorica i jedna od vlasnica licence Izbora Miss Hrvatske.

Iva Loparić Kontek, još jedna vlasnica licence za Izbor Miss Hrvatske objasnila je da se na županijsko natjecanje mogu prijaviti djevojke od 18 do 24 godine starosti koje nisu udane, nemaju djece, hrvatske su državljanke s područja Sisačko-moslavačke županije ili su s područja županije porijeklom.Prijaviti se mogu popunjavanjem prijavnice koja se nalazi na web stranici www.miss.hr.

Konferenciji u Petrinji nazočila je i aktualna Miss Hrvatske, Antonija Gogić koja je djevojke iz naše županije pozvala da se prijave na natjecanje.

„Sama ljepota nije dovoljna i smatram da bi se djevojke koje se bave humanitarnim radom, koje žele pokazati nešto više osim izgleda, trebale prijaviti, jer na svjetskoj razini najbitnija je „Beauty with a Purpose” –  ljepota sa svrhom”, poručila je Antonija.

Finale Izbora za Miss Hrvatske bit će održano 28. lipnja.Za sada se još ne zna u kojem hrvatskom gradu ili mjestu.Taj podatak, najavile su organizatorice, bit će poznat krajem veljače.

Prvo regionalno natjecanje bit će održano 6.travnja za Krapinsko-zagorsku županiju, a nakon toga, 18. travnja slijedi izbor za  našu županiju, koji će biti održan u prostoru Pučkog otvorenog učilišta „Hrvatski dom“ u Petrinji.

Svoju županiju, djevojke će prezentirati i kroz poznavanje tradicije i baštine svoga kraja, defileom u narodnim nošnjama iz svojih županija, ali i demonstriranjem različitih osobnih vještina i talenata – plesanja, pjevanja, glume i sl.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.