Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Nastavljeni radovi na rekonstrukciji Sisačke ulice u Kutini

Ugovorena vrijednost radova je 5.512.768,49 kn bez PDV-a.

Ugovorena vrijednost radova je 5.512.768,49 kn bez PDV-a.

Nastavljeni su radovi na rekonstrukciji Sisačke ulice u Kutini. Dok traju radovi promet se odvija uz privremenu regulaciju.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Radovi na rekonstrukciji Sisačke ulice te izgradnje nogostupa i javne rasvjete trebali su biti završeni prošle godine. Ali, zbog stalnih kiša u građevinskoj sezoni prošle godine radovi nisu mogli biti izvođeni. Nenad Maljković, član Uprave Hrvatskih cesta najavio je kako će radovi u Sisačkoj biti završeni čim prije. Uz nepovoljne vremenske prilike radnicima su posao otežavali i problemi sa odvodnjom, koji su sada riješeni.

Radove u Sisačkoj ulici zajedno sufinaciraju Hrvatske ceste i Grad Kutina. Riječ je o obnovi državne ceste D45 (Sisačka ulica) koja podrazumijeva rekonstrukciju ceste, zacjevljivanje kanala, izgradnju pješačke i biciklističke staze, te izgradnju javne rasvjete. Na ovaj način rješava se sigurnost prometa u cijelosti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ugovorena vrijednost radova je 5.512.768,49 kn bez PDV-a. Izvođač radova je tvrtka Pedom Asfalti d.o.o., koja je uvedena u posao sredinom svibnja prošle godine. Rok izvođenja radova bio je 8 mjeseci od dana uvođenja u posao. Investitor radova su Hrvatske ceste. Grad Kutina za ovu investiciju osigurava 1.800.000 kn. Županija Sisačko – moslavačka također sufinancira ovaj projekt i to sa 350.000 kn.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.