Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Niže cijene odvoza komunalnog otpada od 01. ožujka

Snižene cijene odvoza komunalnog otpada Eko Moslavina primjenjivat će od 1. ožujka za sve građane i pravne osobe na području gradova Kutina i Popovača te općine Velika Ludina.

Riječ je o sniženju usluge prijema, odvoza i odlaganja komunalnog otpada za 5 % po obračunskoj jedinici otpada.

Sniženje cijena odlaganja neopasnog otpada iz internog i eksternog obuhvata u rasponu je od 5 % do 20 % po obračunskoj jedinici odlaganja, u ovisnosti o tipu i količini odloženog otpada.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na web stranici Eko Moslavine 1. ožujka bit će objavljeno ukupno četiri nova cjenika  sa sniženim cijenama. Kako se cjenici primjenjuju od 01. ožujka 2015. godine, niže cijene bit će vidljiva na računima za ožujak, koje će građani primiti na svoje adrese početkom travnja.

Eko Moslavina obavještava građane da će im račune dostavljati novi distributer, te sa ožujkom očekuju potpunu normalizaciju dostave računa za usluge Eko Moslavine.

Iz Eko Moslavine podsjećaju građane koji su neredovito plaćali račune usluga, u dužem razdoblju iz 2014, godine, da su na svoje adrese tijekom prosinca 2014. i siječnja 2015. godine dobili obavijesti o pokretanju ovršnog postupka. Takve korisnike usluge iz Eko Moslavina mole ih da dobro prouče obavijest i na vrijeme nam se jave u Eko Moslavinu, kako bi mogli probleme rješavati prije nego što oni prijeđu u izvršnu ovršnost.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Troškovi koji su navedeni slijedom izrade ovršnog prijedloga i odvjetničke usluge vođenja postupka morat će biti plaćeni. U tom dijelu Eko Moslavina može pomoći na način da pruži mogućnost određenog počeka i obročne otplate.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.