Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Održan sastanak građana Sisačko-moslavačke županije s hrvatskom zastupnicom u Europskom parlamentu Marijanom Petir

epp

 

U prostorijama Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA u Sisku, danas se održao susret građana Sisačko-moslavačke županije s hrvatskom zastupnicom u Europskom parlamentu Marijanom Petir.

P1040271

 

Susret se održao  u organizaciji informacijskog centra Europe Direct Sisak, koji će tijekom 2015. Godine organizirati susrete građana s hrvatskim zastupnicama i zastupnicima u Europskom parlamentu. Cilj ove vrste događanja je omogućiti građanima Sisačko-moslavačke županije neposredno informiranje o mogućnostima razvoja lokalne i regionalne zajednice u okviru Europske unije. Kroz uspostavu građanskog dijaloga sa zastupnicama i zastupnicima nastoji se uspostaviti dvosmjerna komunikacija, te informirati i educirati sve one koje to zanima o Europskom parlamentu, njegovoj ulozi u donošenju odluka na razini Europske unije i utjecaju na život europskih građana.

P1040277

Marijana Petir prilikom današnjeg susreta istaknula je :

 

 

Petir se osvrnula i na reagiranje Vlade Republike Hrvatske u slučaju Rafinerije nafte Sisak:

 

 

Susretu građana Sisačko-moslavačke županije s hrvatskom zastupnicom u Europskom parlamentu Marijanom Petir nazočila je i zamjenica sisačko-moslavačkog župana Anita Sinjeri-Ibrišević:

 

 

P1040273

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.