Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Ogroman doprinos vatrogasaca u borbi protiv vodene stihije

Učinjen ogroman posao u obrani od poplave

Učinjen ogroman posao u obrani od poplave

DSC_0070

 

U Vatrogasnom domu u Letovaniću održana je u petak, 20. veljače 2015. godine, 106. redovna Skupština DVD Letovanić. Predsjednik ovog društva Stjepan Kušan u ovoj je prigodi, pred dragim gostima, biskupom sisačkim Vladom Košićem, sisačko-moslavačkim županom Ivom Žinićem, saborskim zastupnikom Ivanom Šukerom i ostalim uvaženim uzvanicima, podsjetio na ogroman doprinos vatrogasaca u borbi protiv nabujale Kupe, koja je ovom selu u prošloj godini zaprijetila čak tri puta.

DSC_0085

Zahvalio je i svima koji su pomogli, Hrvatskoj vojsci, Caritasu sisačke biskupije, Crvenom križu, djelatnicima Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Hrvatskim vodama, Općini Lekenik, Sisačko-moslavačkoj županiji i brojnim drugim službama, ustanovama, udrugama i dobrim ljudima, koji su Letovaniću bili na pomoći kad je bilo najteže.

Načelnik općine Lekenik Ivica Perović još je jednom podsjetio kako je ponovo kada je vbilo najteže pobjedilo zajedništvo

 

Dodao je kako i dalje mještani žive s poslljedicama elementarne nepogode poplave

 

DSC_0142
I župan Žinić je podsjetio kako je DVD Letovanić u protekloj godini odradio, uz pomoć svih navedenih, ogroman posao na suzbijanju i prevenciji, ali i saniranju šteta od poplave. Pohvalio je i dobru organizaciju vatrogasaca iz Letovanića koji su s malim sredstvima učinili velike stvari, odradili brojne aktivnosti.


DSC_0077DSC_0058DSC_0067

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.