VIJESTI

Ogroman doprinos vatrogasaca u borbi protiv vodene stihije

Učinjen ogroman posao u obrani od poplave

Učinjen ogroman posao u obrani od poplave

 

U Vatrogasnom domu u Letovaniću održana je u petak, 20. veljače 2015. godine, 106. redovna Skupština DVD Letovanić. Predsjednik ovog društva Stjepan Kušan u ovoj je prigodi, pred dragim gostima, biskupom sisačkim Vladom Košićem, sisačko-moslavačkim županom Ivom Žinićem, saborskim zastupnikom Ivanom Šukerom i ostalim uvaženim uzvanicima, podsjetio na ogroman doprinos vatrogasaca u borbi protiv nabujale Kupe, koja je ovom selu u prošloj godini zaprijetila čak tri puta.

Zahvalio je i svima koji su pomogli, Hrvatskoj vojsci, Caritasu sisačke biskupije, Crvenom križu, djelatnicima Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Hrvatskim vodama, Općini Lekenik, Sisačko-moslavačkoj županiji i brojnim drugim službama, ustanovama, udrugama i dobrim ljudima, koji su Letovaniću bili na pomoći kad je bilo najteže.

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2015/02/DVD-41.mp3?_=1

Načelnik općine Lekenik Ivica Perović još je jednom podsjetio kako je ponovo kada je vbilo najteže pobjedilo zajedništvo

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2015/02/DVD-1.mp3?_=2

Dodao je kako i dalje mještani žive s poslljedicama elementarne nepogode poplave

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2015/02/DVD-2.mp3?_=3

 


I župan Žinić je podsjetio kako je DVD Letovanić u protekloj godini odradio, uz pomoć svih navedenih, ogroman posao na suzbijanju i prevenciji, ali i saniranju šteta od poplave. Pohvalio je i dobru organizaciju vatrogasaca iz Letovanića koji su s malim sredstvima učinili velike stvari, odradili brojne aktivnosti.

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2015/02/DVD-3.mp3?_=4

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version