Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije (SIMORA) najavila komunikacijsku kampanju

Direktor Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije (SIMORE), Mario Čelan, održao je danas konferenciju za novinare, na kojoj je najavio komunikacijsku kampanju u cilju informiranja i poticanja poljoprivrednih poduzetnika na korištenje bespovratnih potpora iz Mjere 4 Programa za ruralni razvoj RH  2014. – 2020. Najvažniji dio komunikacijske kampanje bit će susreti s poljoprivrednicima u gradovima i općinama na području Sisačko-moslavačke županije koji će se realizirati od 9. do 23. veljače. :

 

 

Natječaj za bespovratna sredstva namijenjen je vlasnicima obiteljskih poljoprovrednih gospodarstava, malih ili srednjih tvrtki, te poljoprivrednicima i poduzetnicima udruženima u klaster ili zadrugu:

 

 

 

Razvojna agencija SIMORA podupire dugoročni održivi razvoj ruralnih područja, te posjeduje profesionalna znanja, vještine i uskustvo u razradi poslovnih ideja i izradi projektnih prijedloga. Tekst natječaja, natječajna dokumentacija i ostale informacije dostupne su na mrežnim stranicama www.simora.hr.

Savjete i pomoć u izradi prijava zainteresirani poduzetnici u poljoprovredi mogu zatražiti putem telefona na broju (044) 544 – 204, e-mailom na adresi simora@simora.hr ili osobno, u sjedištu Razvojne agencije u Sisku, Rimska 28, I. kat.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.