Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Sisak ima prvu socijalnu samoposlugu

Bilo bi najbolje kada bismo mogli pomoći svima, no korak po korak.

Bilo bi najbolje kada bismo mogli pomoći svima, no korak po korak.

Socijalna samoposluga nema korisnika na području Capraga, a  ona sama smještena je baš tamo. Ovo je jedini prostor, trenutno u gradu, koji nam je mogao biti doniran,a na korištenje smo ga dobili od GT Sisak ,  zato se socijalna samoposluga nalazi baš ovdje. Rekao je to u ponedjeljak,02. veljače 2015.  ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Sisak Igor Čičak u prigodi otvaranja prve socijalne samoposluge  u Sisku. Smještena unutar prostora tržnice Caprag u ovoj će se samoposluzi opskrbljivati  150 korisnika koji zadovoljavajuju kriterij, a on je zajamčena minimalna naknada iz Centra za socijalnu skrb Sisak .I ne samo to, namijenjena je korisnicima koji žive na području užeg središta grada Siska, na Zibelu, Viktorovcu, Zelenom brijegu i Tomćevom putu.

Vrlo je teško obuhvatiti sve koji su u potrebi, s obzirom na minimum količina hrane s kojima rapolažemo, rekao je voditelj humanitarne pomoći GD CK Sisak Dinko Kovačić.

Bilo bi najbolje kada bismo mogli pomoći svima, no korak po korak.

Obzirom da se o ljudima u potrebi brinu i druge institucije u gradu Sisku vrlo brzo očekujemo i otvaranje Pučke kuhinje u Željezari, koju će koristiti isključivo građani koji žive na ovom području, zaključio je Kovačić.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.