Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Uspješan nastup kickboxera Croatie u Karlovcu

U odličnoj organizaciji Hrvatskog Kickboxing saveza i Kickboxing kluba Tigar Karlovac, u subotu i nedjelju 7. i 8. veljače 2015. godine,u sportskoj dvorani Mladost u Karlovcu, održano je veliko međunarodno natjecanje u kickboxingu „2nd Wako European cup – Karlovac open 2015“
I ove godine zahvaljujući velikoj angažiranosti domaćina na europskom kupu je bilo 870 natjecatelja iz 145 kickboxing klubova i 20 država, što stavlja ovaj turnir u sam vrh europskog kickboxinga.
Kvalitetne pripreme Croatie vođene od strane glavnog trenera Saše Smiljanića urodile su plodom, tako da je ekipa vođena instruktorom Lovorkom Milardovićem ostvarila izvrstan rezultat osvojevši ukupno pet medalja od čega je jedna zlatna, jedna srebrna i tri brončane.
Tim Croatie je nastupio u seniorskom sastavu: Alban Morina i Antonio Korošec u kategoriji do 79 kg, Leo Pavičić do 86 kg, Denis Kantarević do 94 kg te junior Juraj Kukić u kategoriji do 89 kg.
Veoma zanimljiv je bio nastup odličnog Lea Pavičića u najtežoj disciplini low-kicku, koji nakon dvije uzastopne pobjede nad Odoljevićem iz Poreča i Zarićem iz Mađarske, u finalu tijesno izgubio meč protiv Saše Klinca iz Slovenije te osvojio treće mjesto u kategoriji koja je imala dvanaest vrhunskih boraca.
Antonio Korošec (do 79 kg) i Denis Kantarević (do 94 kg) osvojili su treća mjesta u disciplini kick-light.
Zapažen nastup je imao Alban Morina koji je nakon tri uzastopne pobjede u finalu odmjerio snage s odličnim Mađarom Kisom Balazsom, koji je uspio više poentirati nožnim udarcima i dobrim kretanjem, tako da je Alban osvojio sjajno drugo mjesto.
Najuspješniji natjecatelj Croatie je bio junior Juraj Kukić koji je u finalnom susretu savladao Bugara Dimitra Dimitrova i okitio se zlatnom medaljom.
Ovako uspješan start u 2015. godini daje krila ekipi Croatie da 21.ožujka 2015. godine na Hrvatskom prvenstvu u Slunju nastupi s pobjedničkim stavom i osvoji još vrijednih medalja.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.