Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Godišnja skupština Udruge branitelja policije Kutina

Udruga branitelja policije iz Kutine ima više od 100 članova, koji su vrlo aktivni

Udruga branitelja policije iz Kutine ima više od 100 članova, koji su vrlo aktivni

Očuvanje dostojanstva i digniteta Domovinskog rata te zaštita prava i pomoć braniteljima u ostvarenju njihovih zakonskih prava obilježile su rad Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Sisačko moslavačke županije podružnica Kutina. Istaknuto je to na godišnjoj skupštini Udruge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Predsjednik kutinske podružnice Mladen Bolarić u svom je izvještaju rekao kako je u želji za ostvarivanje glavnih ciljeva udruga organizirala brojne aktivnosti. Sportski susreti branitelja, obilježavanje važnih obljetnica iz Domovinskog rata, sudjelovanje u ostalim manifestacijama te suradnja s ostalim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata u planu je rada i za ovu godinu kako bi se nastavilo s promicanjem vrijednosti Domovinskog rata i pružila pomoć braniteljima u ostvarivanju njihovih prava.

Udruga branitelja policije iz Kutine ima više od 100 članova, koji su vrlo aktivni u radu Udruge. Na uspješnom radu braniteljima policajcima, između ostalih, čestitali su i poželjeli nastavak uspješnog rada Josip Marić, zamjenik gradonačelnika Kutine i Tone Mašunjac, zapovjednik Policijske postaje Kutina.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.