Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Neodoljiva nova kolekcija torbi Diane Viljevac

Neraskidiva je ljubav između žene i torbe. Svaka žena reći će vam da je upravo torba najvažnija stvar koju svakodnevno odabire kada odlazi na posao ili večernji izlazak. Upravo jednu takvu savršenu torbu kojoj nijedna žena neće odoljeti osmislila je dizajnerica Diana Viljevac, koja sada uz svoju modnu liniju nudi i razne modele ženskih torbi.

 

torbicaDiana002

 

Svaki model je unikatan i limitiran i izrađen od birane i najfinije kože. Riječ je o visoko kvalitetnom domaćem modnom proizvodu koji je uistinu bezvremenski i koji je uvijek u trendu. Upravo taj jedinstven model napravljen je da postane prepoznatljiv potpis branda.

 

TorbicaDiana007

 

Radi se o jednom modelu ali nosiv na dva načina, ili s lancem preko ramena ili u ruci. Model torbe dolazi u nekoliko boja poput: zelena, plava, smeđa, boja pijeska, boja pudera, prljavo roza, plavo siva s kombinacijom zlatnog ili hladno sivog metala i osvježit će svaku vašu odjevnu kombinaciju.

 

TorbicaDiana98

 

 

 

”Nakon 5 godina rada, nekako je došlo samo od sebe da proširim ponudu. Uvijek sam kao tipično žensko bila luda za torbicama, te sam pomislila kako bi bilo dobro da napravim kvalitetnu žensku torbu koja je nosiva i u dnevnoj i svečanijoj varijanti. Mjesecima smo radili prototipe i konstrukcijski rješavali probleme kako bi torba bila savršena. Mislim da se u ovom praktičnom i slatkom modelu mogu pronaći kako mlade djevojke tako i dame starije dobi.”, izjavila je dizajnerica.

 

Torbicadiana003

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.