Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Pravaški kišobran u Sisku – koalicija HSP AS – HČSP

Županijsko vijeće HSP AS održalo je danas tiskovnu konferenciju  na kojoj je glavna tema bila pravaški kišobran u Sisačko-moslavačkoj županiji, te odnos političkih snaga u Županijskog skupštini.

Konferenciji za novinare nazočili su predsjednik Županijskog  vijeća HSP AS dr. Tomsilav Dujmenović sa suradnicima te predsjednik Županijskog vijeća HČSP Sisačko-moslavačke županije Ivan Jakopović.

„Iako uglavnom dijelimo svjetonazor i političke ciljeve već smo dulje vrijeme svjedoci podjela u pravaškim strankama, što nažalost nije zaobišlo ni pravaše u Sisačko-moslavačkoj županiji“,  istaknuo je predsjednik Županijskog  vijeća HSP AS dr. Tomislav Dujmenović, te dodao:

 

 

Tomislav Dujmenović rekao je kako žele upoznati javnost o zajedničkom djelovanju i ujedinjenju pravaša u Sisačko-moslavačkoj županiji u okviru „Pravaškog kišobrana“, kojeg predvodi HSP AS:

 

 

Predsjednik podružnice HČSP Sisak, Ivan Jakopović, rekao je kako je motiv koalicije HSP AS – HČSP trajna suradnja pravaških stranaka i njeno jačanje za nadolazeće izbore gdje se koalicija pojavljuje  kao potreba kako bi se Sisak izvukao iz bijede u koju je upao zbog loše sadašnje vlasti na čelu sa SDP-om :

 

 

Ivan Jakopović iskoristio je ovu priliku i za demantiranje objave HSP-a Sisak, koji je 13.02. na internetskoj stranici HSP-a objavio kako je „cjelokupna organizacija HČSP-a Sisak“ prešla u HSP:

 

 

Pravaški kišobran u Sisku, odnosno koalicija HSP AS – HČSP , ovom suradnjom upućuju poziv svim domoljubnim udrugama i pojedincima da im se priključe u suradnji za boljitak  grada Siska.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.