Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Skupština DVD-a Repušnica

Visokim priznanjima za rad u vatrogastvu s pravom nošenja spomenicama nagrađeni su Dragutin Putar za 60, Stjepan Bakoš i Ivan Dekalović za 50, te Sanja Benko, Valentina Turkalj i Maja Benko za 10 godina rada.

Visokim priznanjima za rad u vatrogastvu s pravom nošenja spomenicama nagrađeni su Dragutin Putar za 60, Stjepan Bakoš i Ivan Dekalović za 50, te Sanja Benko, Valentina Turkalj i Maja Benko za 10 godina rada.

DVD Repušnica održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu. Utemeljeno je prije 88 godina, danas ima 159 aktivnih članova, 96 članova s pravom glasa. DVD Repušnica godinama je zapažen domaćin natjecanja mladeži Vatrogasne zajednice grada Kutine naglasio je između ostaloga u izvještaju za 2014. godinu predsjednik Zvonimir Rumbak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iz Repušnice su i prošlogodišnji prvaci u sve tri kategorije, drugi u županiji, a vrlo često bili su na postoljima  natjecanja širom Domovine. Stoga je osobit bio  trenutak kada je 43 članova mladeži primilo zahvalnice.   Prošle godine DVD je bio osobito aktivan u obrani od poplava u istočnom dijelu grada Kutine, a humanitarno pružena je i pomoć selima poplavljene Slavonije. Brinulo se obrazovanju članstva,  zakonitoj legalizaciji doma, posebno uređenju spremištu, nabavci opreme. Za učinkovitiji rad prihvaćenim ovogodišnjim planom nužno je nabaviti novo vozilo. Čestitajući na postignutim rezultatima DVD-u je Željko Uzel, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Kutina uručio Zahvalnicu.  za doprinos u obrani od poplava Dajući potporu daljnjem radu, a u čemu vidi i dobru suradnju sa Civilom zaštitom pozdrav skupštini  uputio je Damir Petravić, zamjenik kutinskog gradonačelnika.

U ime Vijeća mjesnog odbora i udruga upućena je zahvala  posebno u organizaciji poznatih  Repušničkih  susreta, te počasnom članu slikaru Želimiru Šišku za oslikani simbol DVD-a  na vatrogasnom domu.

Visokim priznanjima za rad u vatrogastvu  s pravom nošenja spomenicama nagrađeni  su Dragutin Putar za 60, Stjepan Bakoš i Ivan Dekalović za 50, te Sanja Benko, Valentina Turkalj i Maja Benko za 10 godina rada.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.