Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Što omiljeno cvijeće govori o vašem karakteru

Cvijeće je dobar poklon u bilo kojoj prilici, a muškarci se obično trude zapamtiti koje je njihovoj dragoj najdraže, kako ne bi morali gledati u bukete i pitati se što trebaju kupiti. No, odabir najdražeg cvijeta daje i informacije o karakteru osobe, barem tako tvrdi najpoznatija cvjećarka iz New Yorka, Meredith Waga Perez. Da vidimo što iz njenog bogatog iskustva znače pojedine vrste cvijeća.

Božur je pokazatelj ženstvenosti i elegancije, a kako ga ima na svim stranama svijeta, osoba koja ga najviše voli je kozmopolit koji se svugdje osjeća kao kod kuće.

Ljiljan je omiljen neovisnim, samostalnim ljudima – radi se o jednom od rijetkih cvjetova koje se samooprašuju, a pokazalo se da žene koje ga vole obično imaju vrlo duge i lijepe noge.

 

14473488

 

Hortenzija mijenja boje, pa tako i osoba kojoj je to najdraži cvijet mijenja raspoloženja s godišnjim dobima, preferirajući ipak ljeto. Radi se o osjetljivim osobama sklonim svađanju, a niti alkohol im nije stran.

Orhideja je prekrasan cvijet omiljen osobama čije su glavne karateristike tajanstvenost i lukavost, a kad krenu na put, znajte da je u igri neka vrlo egzotična destinacija.

 

Tropical pink orchid

 

Ruže ukazuju na osobu avanturističkog duha koja obožava putovanja, različite kulture i njihovi običaji, a takvu osobu nikad nećete vidjeti da izlazi iz kuće, a da nije maksimalno sređena.

Magnolija je najstarija poznata cvjetnica koju možemo naći samo u svibnju, a ljudi koji je najviše vole obično pripadaju bogatijima, graciozni su i sofisticirani.

Tulipan ukazuje na osobu različitih raspoloženja i ukusa, od odjeće preko hrane do načina života koji je uvijek raznolik i bogat, pun druženja i prijatelja.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.