Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Treće mjesto atletičarkama Moslavine na Prvenstvu Hrvatske

U subotu 14. ožujka 2015. godine u Vrbovcu je održano Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu. Atletski klub Sveti Vid Vrbovec bio je odličan organizator ovoga do sada najbrojnijeg ekipnog krosa s 516 prijavljenih atletičara.
Atletski klub „Moslavina“ očekivano je nakon dugog zimskog rada postigao odlične rezultate te se ravnopravno nosio s velikim hrvatskim atletskim klubovima.
Kod mlađih kadetkinja na 800 m, iako oslabljene bez najbolje nositeljice ove ekipe Nine Rudolf koja zbog operacije nije mogla u Vrbovcu biti dio tima, osvojile su ekipno 8. mjesto u sastavu ekipe: Luna Rudolf 8. mjesto, Petra Mišljen 26., Mateja Gršeta 42. i Ivona Gršeta 42.
Kadetkinje su na 1000 m osvojile ekipno 1. mjesto u sastavu: 2. mjesto Marija Mehmedović, 4. Nina Halajko i 11. Lara Krmelić.
Mlađe juniorke trčale su na 2000 m te osvojile ekipno 1. mjesto u sastavu: 1. Elena Pazman, 6. Dora Bogić i 20. Matea Ciban.
Starije juniorke na 4000 m plasirale su se na 5. mjesto u sastavu: 16. Sara Ivandić, 18. Katarina Ivandić i 19. Tena Desić.
U sveukupnom poretku kod žena sve ekipe Moslavine osvojile su 3. Mjesto, što je veliki uspjeh da iz tako male sredine iz koje dolazi ostvaruju vrijedne rezultate, te se plasiraju ispred velikih hrvatskih klubova.
U Vrbovcu je nastupila i jedna muška ekipa Moslavine i to kod kadeta na 1500 m te osvojila ekipno   3. mjesto u sastavu: 4. Karlo Ciban, 15. Florijan Rožić i 16. Mateo Desić.
Ekipa mlađih kadeta nije nastupila zbog povrede kao i ženska seniorska ekipa.
Atletičare Moslavine već sljedeći vikend čeka Zimsko prvenstvo Hrvatske na kružnim stazama u Puli.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.