Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

HSP AS o obilježavanju 1. svibnja i Domoljubnoj koaliciji

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević (HSP AS)  Podružnica Sisak danas je održala konferenciju za novinare na kojoj su se članovi predsjedništva stranke dotaknuli nekoliko tema.

Predsjednik Podružnice HSP AS Sisak Josip Kleković  najavio je program kojim će HSP AS obilježiti blagdan sv. Josipa Radnika u Sisku :

 

 

Vlatka Vukelić, članica predsjedništva HSP AS,  istaknula je kako su se ove godine odlučili na takvo obilježavanje Praznika rada zbog loše financijske situacije, ali i zbog dobre ideje da sudionici Domoljubne koalicije odmjere snage, ne samo na političkoj, već i na sportskoj razini.

Osim toga, Vlatka Vukelić progovorila je o tvrtki Sisak projekti d.o.o.,  za koju se u HSP AS-u pitaju što točno radi, te koja joj je svrha :

 

 

 

P1050470

 

Zbog stalnih medijskih upita  vezanih uz pregovore unutar Domoljubne koalicije zbog predstojećih parlamentarnih izbora, Vlatka Vukelić istaknula je kako su oni vrlo intenzivni te da se događaju na dnevnoj bazi :

 

 

P1050473

 

Član Časnog suda HSP AS i vijećnik u Skupštini Sisačko – moslavačke županije  Domagoj Sekulić govorio je o aktualnostima i odnosima u Skupštini Sisačko – moslavačke županije, koji se, kako kaže, nisu ništa popravili.  „Skupina vijećnika, koji sebe doživljavaju i nazivaju pozicijom, ne samo da ometa, nego potpuno blokira rad izvršne vlasti, a samim time blokira i funkcioniranje Sisačko-moslavačke županije“, istaknuo je Domagoj Sekulić.

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.