Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Miss sisačko-moslavačke županije Danijela Bjelac govori pet jezika

19.travnja 1951. u Londonu je održan prvi izbor za Miss svijeta, pobijedila je švedska natjecateljica.

19.travnja 1951. u Londonu je održan prvi izbor za Miss svijeta, pobijedila je švedska natjecateljica.

Danijela Bjelac iz Petrinje nova je Miss Sisačko-moslavačke županije za Miss Hrvatske, dok je prva pratilja Romana Mitar, a druga Irena Vujasić. Krunu novoj missici naše županije uručila su u subotu, 18.travnja u Petroinji ktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić te petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović. Bjelac je kazala kako ovo nije očekivala te poručuje kako će se za izbor za Miss Hrvatske pripremiti najbolje što može.

miss 2
„Kada sam vidjela da je to nešto drugačije i da se traže druge kvalitete kod cura, odlučila sam se prijaviti i vidjeti kako ću proći. Ima jako puno lijepih cura koje su se natjecale i svakoj od njih bih poželjela pobjedu i drago mi je što sam ih upoznala. Druženja što smo proveli zajedno, baš je bilo lijepo. Jako mi je drago što sam odabrala ovo, odnosno što sam se odlučila prijaviti. Još uvijek sam pod šokom jer ovo nisam očekivala”, kazala je Bjelac.

Najljepša djevojka županije, 19-godišnja Danijela, govori pet jezika te pohađa peti razred srednje Medicinske škole, bavi se plesom, a nakon završetka srednje škole planira upisati fakultet te pronaći posao. Ukupno 12 djevojaka s područja naše županije natjecalo se za titulu najljepše, a direktorica organizacije izbora Miss Hrvatska za Miss Svijeta, Maja Vračarić Kuljiš je istaknula kako su sve bile predivne.

Izborom je zadovoljan i  petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović: Siguran sam da je izbor odličan, a svim curama poručujem da se idu dalje natjecati, a našoj predstavnici želim puno sreće”, istaknuo je Dumbović.

miss2

Dok se odlučivalo koje djevojke će ući u top šest te u samu završnicu, sve okupljene u Velikoj dvorani petrinjskog Hrvatskog doma zabavljali su Hrvatsko kulturno umjetničko društvo „Mošćenica”, članovi Plesnog kluba „Petrinija”, dok je nekoliko pjesama otpjevao i Saša Lozar.

miss 5 (2)miss 5 (1)

Tijekom svog prvog izlaska djevojke su predstavile nakit „Jo-Jo designa” Vesne Martinović, dok su tijekom večeri djevojke nosile i haljine etno dizajnerice Kate Šešerin, a za dekoraciju je bila zaslužna Cvjećarnica i poklon galerija „Nera”.

Organizatori izbora za Miss Sisačko-moslavačke županije za Miss Hrvatske su bili Grad Petrinja, direkcija za Miss Hrvatske za Miss Svijeta te Turistička zajednica Grada Petrinje. Za titulu najljepše još su se natjecale : Barbara Matoc, Marija Jurić, Lucija Oroz, Magdalena Božić, Gabriela Cindrić, Kleopatra Kardaš, Lura Marijan, Leila Kozjan i Anja Resanović.

miss 3

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.