Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Obnovljene svlačionice u Sportskom centru Kutina

Dakle, u ljetu će biti dva mjeseca na bazenu u Kutini s time da ćemo pokušati obogatiti sadržaje na našem gradskom bazenu kako bi bazen bio atraktivniji.

Dakle, u ljetu će biti dva mjeseca na bazenu u Kutini s time da ćemo pokušati obogatiti sadržaje na našem gradskom bazenu kako bi bazen bio atraktivniji.

U sportskom centru Kutina obnovljene su tri  svlačionice te je uređena i svlačionica za fitness klub. Radove su izveli radnici Sportskog centra, a vrijednost je radova 30 tisuća kn. U tu cijenu nije uračunat rad djelatnika.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ravnatelj Sportskog centra u obilasku obnovljenih prostora s ovim je upoznao članove Upravnog vijeća i gradonačelnika Kutine Andriju Rudića. Marcel Vučetić je istaknuo kako je obnova svlačionica bila nužna zbog stvaranja boljih uvjeta za sportaše i rekreativce. Za potrebe sportaša u jednoj je svlačionici uređena i mini sauna.

– Stvorili smo idealne uvjete, najbolje uvjete za sportaše koji se mogu postići. Sportski klubovi, RK Moslavina, AK Moslavina i NK Moslavina to primjećuju i zahvaljuju što smo stvorili bolje uvjete za rad.

Radnici Sportskog centra započeli su i uređenje okolice gradskog bazena i samog bazena za početak sezone kupanja. Ove godine sezona kupanja na bazenu u Kutini bit će otvorena 15 lipnja i trajat će do 15. Kolovoza, najavio je gradonačelnik Kutine Andrija Rudić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Dakle, u ljetu će biti dva mjeseca na bazenu u Kutini s time da ćemo pokušati obogatiti sadržaje na našem gradskom bazenu kako bi bazen bio atraktivniji. Obišli smo radove u Sportskom centru koje izvode zaposlenici Sportskog centra vlastitim snagama i vlastitim resursima i vrlo sam zadovoljan time s obzirom da bi ti radovi bili višestruko skuplji da se ne odrađuju na ovaj način vlastitim snagama.

Građani Kutine prošle su godine pokazali veliki interes za kupanje na gradskom bazenu te je zabilježena i veća posjeta. Zbog toga je ove godine ranije započela priprema bazena za početak sezone kupanja u kojoj se najavljuju i novi sadržaji za vrijeme Kutinskog ljeta kao što su noćno kupanje i uvođenje sprava za zabavu na vodi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.