Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Odličan nastup jasenovačkih atletičara u Varaždinu

U subotu i nedjelju, 25. i 26. travnja 2015. godine, je održano u Varaždinu prvo kolo  HALS-a za mlađe i starije kategorije. Članovi JAK-a iz Jasenovca nastupili su s 12 limača i mlađih kadetkinja u subotu te sa sedam kadetkinja i jednom mlađom juniorkom u nedjelju i to vrlo uspješno. Marina Tomić je osvojila prva mjesta na 100 prepone (15,77, osobni rekord) i 300 m 43,34 (dvije stotinke sporije od osobnog rekorda), Silvija Alich je bila četvrta na 60 m i peta u disku (uz tri dugačka hitca koja su bila izvan segmenta), Ema Markulin osma u disku. Vis je bio odličan: Ana Zekić druga i Sabrina Grgić šesta (140 i 135 cm), Ivana Jurić je bila sedma na 60 (osobni rekord) i osma na 300 m (skoro osobni), a Marija Jakovljević šesta na 100 m prepone. Uz to, štafeta 4×100 m (Ivana-Marija-Marina-Silvija) u tijesnoj završnici je osvojila prvo mjesto i postavila novi klupski rekord 53,97.

 

jak2

Ekipno, starije kadetkinje su prve od 20 klubova.
Kod mlađih juniorki Dora Jakupović je bila druga na 100 m prepone i peta na 300 m s novim osobnim rekordima.
U subotu su nastupili mlađi uzrasti s nešto skromnijim rezultatima: Patrik Balić bio je peti u bacanju kugle kod mlađih kadeta, Mirta Špoljarić je bila osma u bacanju vorteksa kod mlađih kadetkinja, kao i Jurica Movrić kod limača na 200m, a štafeta limačica 4×60 m Karla Glavinić-Lucija Vidaković-Anika Šepović-Zrinka MIhaljević osvojila je sedmo mjesto.

 

jak3

Trener Neven Šepović izjavio je je da je zadovoljan rezultatima, pogotovo su oduševile kadetkinje svojim pojedinačinim i ekipnim plasmanom. Sljedećeg tjedna JAK će provesti u pripremama za “Jasenovačku milju”, uličnu utrku štafeta za mlađe kategorije koja će se održati u subotu, 2. svibnja 2015. u Jasenovcu.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.