Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

U drugom krugu izbora za šefa županijskog SDP-a pobjedu odnio Zoran Vasić

Poznavatelji lokalnih političkih prilika odmah su znali da Ikić Baniček na razini županije ne može postići puno…Izgubila je u prvom krugu

Poznavatelji lokalnih političkih prilika odmah su znali da Ikić Baniček na razini županije ne može postići puno...Izgubila je u prvom krugu

Zoran Vasić novi je predsjednik Županijske organizacije SDP-a Sisačko-moslavačke županije, a pobjedu je odnio u 15 općinskih i gradskih organizacija. Protukandidat Zdenko Vahovec pobijedio je u 3, dok je u jednoj organizaciji rezultat bio izjednačen.

 

zoran
Naime, jučer je održan je drugi krug izbora za predsjednika Županijske organizacije SDP-a Sisačko-moslavačke županije u kojem je Zoran Vasić iz Siska dobio 574 glasa članova, odnosno 57%, a Zdenko Vahovec iz Kutine prikupio 433 glasa, odnosno 43%.
Od 1911 članova s pravom glasa, na izbore je izašlo njih 1013, odnosno 53%.

vahovec
Podsjećamo, Županijska izborna komisija prihvatila je tri namjere kandidature za predsjednika/cu Županijske organizacije SDP-a Sisačko-moslavačke županije koje su pravodobno dostavili Kristina Ikić Baniček, Zdenko Vahovec i Zoran Vasić. Nakon izbora koji su održani 12. travnja, u drugi krug su ušli Zoran Vasić i Zdenko Vahovec.Poznavatelji lokalnih političkih prilika odmah su znali da Ikić Baniček na razini županije ne može postići puno.

kristina

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.