Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Violina na dar

Lijepo je da naš Sisak ima tako velikog i priznatog graditelja gudačkih instrumenata kojega cijeni cijeli svijet i na čije violine sviraju glazbenici diljem Hrvatske, Europe i svijeta”, rekao je Košić.

Lijepo je da naš Sisak ima tako velikog i priznatog graditelja gudačkih instrumenata kojega cijeni cijeli svijet i na čije violine sviraju glazbenici diljem Hrvatske, Europe i svijeta", rekao je Košić.

U Biskupijskom ordinarijatu u sisačkom Velikom Kaptolu, sisački biskup Vlado Košić primio je Mirjanu Domitrović, udovicu nedavno preminulog sisačkog graditelja gudačkih instrumenata Slavka Domitrovića. Ona mu je prilikom susreta darovala violinu, rad njezina supruga.

Mirjana Domitrović je u razgovoru izrazila želju iz pokojnikove ostavštine, s pomoću Biskupije, pomagati obiteljima s više djece i hrvatskim braniteljima. Biskup Košić se zahvalio na daru te je izrazio spremnost da surađuje s Mirjanom Domitrović u pomaganju potrebnima.

„Lijepo je da naš Sisak ima tako velikog i priznatog graditelja gudačkih instrumenata kojega cijeni cijeli svijet i na čije violine sviraju glazbenici diljem Hrvatske, Europe i svijeta”, rekao je Košić.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.