Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Bogat i uspješan vikend atletičara Moslavine

Bogat i uspješan vikend atletičara Moslavine

Bogat i uspješan vikend atletičara Moslavine

Subota 2. svibnja 2015. za atletičare Moslavine bio je prilično ispunjen dan s različitim programima natjecanja.
U prijepodnevnom dijelu dana većinski dio kutinskih atletičara natjecao se u Jasenovcu na zanimljivom susretu posebno za mlađe uzrasne kategorije u štafetama 4×400 m koje je organizirao Atletski klub JAK Jasenovac.
Moslavačke štafete bile su sve drugoplasirane i to u konkurencijama za limačice (Klara Lončarević, Terezija Krmelić, Petra Mišljen i Luna Rudolf), mlađe kadetkinje (Ana Lončarević, Lara Krmelić, Mateja Gršeta, Nina Rudolf), kadetkinje ( Nina Halajko, Dora Bogić, Matea Ciban i Marija Mehmedović) i kadete ( Mateo Desić, Florijan Rožić, Marko Majer i Karlo Ciban).
Poslije natjecanja, uz proglašenje najboljih, počašćeni su od organizatora ručkom u središtu mjesta.

akm1
U drugom dijelu dana u Zagrebu je održan Međunarodni atletski miting Memorijal Gorana Subotića ili miting otvorenja sezone koji organizira Atletski klub Agram Zagreb.
Na ovom mitingu nastupila je mlada Elena Pazman na 5000 m te odličnom utrkom konkurirala ponajboljim seniorkama ne samo iz Hrvatske već i iz obližnjih zemalja te osvojila 3. mjesto u ovoj probranoj konkurenciji, te istrčanim rezultatom od 17:45,48 osim što je popravila svoj osobni rekord postavila je i novi Državni rekord za kadetkinje koji je do sada bio 18:14,1, što znači da je poboljšan za gotovo 30 sekundi.
Trener Ivan vrlo je zadovoljan početkom sezone, a zajedno s Elenom već 10. svibnja kreće na atletske pripreme u Split za natjecanja koja su pred nama.

akm2

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.