Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Napokon pobjeda sisačkih bejzbolaša!

Napokon pobjeda sisačkih bejzbolaša!

Napokon pobjeda sisačkih bejzbolaša!

Nakon odgode utakmice protiv karlovačke Olimpije, u nedjelju 3. svibnja 2015. u Sisak je stigla druga karlovačka ekipa Grabrik.Mlada ekipa Grabrika imala je peh da je baš protiv njih Sisak bio kompletan te su doživjeli poraz 9:0.
Prvi puta, a vjerojatno i posljednji za ovu sezonu Storksi su odigrali utakmicu u najjačem sastavu. Na bacačevom “brdu” igrao je Đeferović te odigrao odličnu utakmicu, iako već duže vrijeme nije u Sisku.
Od početka susreta Storksi su krenuli odlično te nakon 1. ininga imali vodstvo 5:0. Istim tempom nastavili su i u 2. iningu te osvajili još tri boda i vodstvo podigli na 8:0. Nakon toga došlo je do laganog opuštanja Siščana, pa su gosti popravili svoju igru, no Sisak je osvojio još bod u 4. iningu i rezultat podignuo na 9:0.
Nakon tog vodstva Sisak je promijenio gotovo kompletnu postavu, a priliku zaigrati su dobili svi igrači. Do kraja utakmice niti jedna ekipa nije osvojila bod te je konačni rezultat 9:0 za Storkse.
Za “Sisak” su igrali: Špoljarić (1 bod), Medved (1), Salešević (2), Roksa (2), Žabčić, Kastmiler (2), Vanić (1), Matić, Brkašić, Likić, A. Poljak, B. Poljak, Krković, Dankić, Krička i Đeferović.
Za “Grabrik” su igrali: Šimag, Celinšćak, Ružyčky, Čuruvija, Čavec, Močilac, Kokotović, Cindrić, Subašić, Šindrić, Krupnicki, Grčić i Vukmirović.
Suci: Mario Marušić i Mladen Marušić (Zg)

bb2
Sljedeće nedjelje, 10. svibnja u 16 sati na igralištu u Vrbini Storksi igraju protiv BK Zagreb.

Utakmicu četrvtfinala Kupa protiv splitske Nade koja se treba igrati u srijedu, 6. svibnja u Splitu Sisak storksi su predali bez borbe zbog financijskih poteškoća i zbog nemogućnosti sastavljanja ekipe (radni dan).

U petak i subotu (1. i 2. svibanj) kadeti su igrali 1. kvalifikacijski turnir u Zagrebu. Mlade sisačke Rode poražene su u oba susreta u grupi, protiv BK Zagreb izgubili su 5:4, a protiv BK Nada Split 19:2.
Za Sisak su igrali: Juković, Krković, Grbavac, B. Matić, L. Matić, Poljak, Kablar, Dankić, Batinjan, Alekisić, Repaš i Gajdek.

bb3

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.