Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Vatru gasi, brata spasi

Mimohod ulicama Kutine

Mimohod ulicama Kutine

Blagdan sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca i Dan hrvatskog vatrogastva vatrogasci Vatrogasne zajednice Grada Kutine obilježili su svečanim mimohodom ulicama Kutine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Svečano postrojenim vatrogascima gradonačelnik Kutine čestitao je i zahvalio na svemu što čine uz puno ljubavi i požrtvovnosti za građane Kutine i njihovu sigurnost. „Uz obljetnicu oslobodilačke akcije Bljesak moramo se prisjetiti i značajnog doprinosa vatrogasaca u Domovinskom ratu. Svoju humanost vatrogasci svjedoče svakog dana pomažući i spašavajući građane. U požarima i poplavama kao prošle godine. Znamo da naši vatrogasci nisu dovoljno opremljeni, ali to ih nije zaustavilo u njihovoj plemenitoj misiji. Ove godine učinit ćemo sve kako bi opremlojenost kutinskih vatrogasaca podigli na višu razinu.“, poručio je gradonačelnik Kutine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ivica Miklenić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Kutina čestitao je vatrogascima na časnom obavljanju zadataka i u najtežim trenucima . „Naša plemenita i humana misija nije laka, ali vi ste dokazali da vatrogasce ništa ne može zaustaviti, ni vatra ni voda, kako bi pomogli svojim sugrađanima u duhu našeg gesla „Vatru gasi, brata spasi.“, zaključio je zapovjednik VZG Kutine.

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.