Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih. Doživite okuse i mirise francuske i talijanske kuhinje…Pariza i Rima…iznenadite voljenu osobu večerom u Hotelu Panonija. Počastite svoje nepce najfinijim specijalitetima i slasticama!
A’la carte restoran Hotela Panonija, 13. i 14.02.2016. od 19:00 h
MENU 1:
HLADNO PREDJELO:
BRUSCHETTA CLASSICA (prepečeni domaći kruh s rajčicom , bosiljkom i sirom Grana Padano)
TOPLO PREDJELO:
SFOGLIATINE S RAČIĆIMA (lisnato tijesto punjeno račićima i crnim maslinama) , UMAK AIOLI
GLAVNO JELO :
ROLANA TELETINA SA BUKOVAČAMA (rolana teleća prsa punjena bukovačama)
PRILOG: OKRUGLICE OD KRUMPIRA U ŠPANJOLSKOM UMAKU
DESERT:
CANNOLI SICILIANI
Cijena: 95,00 kn po osobi
MENU 2:
HLADNO PREDJELO:
CARPACCIO OD HOBOTNICE S KAPARIMA
TOPLO PREDJELO:
TAGLIATELLE S TARTUFIMA
GLAVNO JELO:
KOPUN U VINU , COQ AU VIN S KRUMPIROVIM OKRUGLICAMA
DESERT:
CREPE SUZETTE PALAČINKE (palačinke sa sladoledom od vanilije i u karamel umaku od šumskog voća)
Cijena: 130,00 kn po osobi
MENU 3:
HLADNO PREDJELO:
ZAPEČENA PAŠTETA OD JELENA S DOMAĆIM MEDITERANSKIM KRUHOM
TOPLO PREDJELO:
MAROKANSKE KUGLICE OD PILETINE S UMAKOM OD KIKIRIKIJA
GLAVNO JELO:
PREPELICE NA LJUBAVNOM GNIJEZDU (marinirane pečene prepelice na posteljici od tagliatella i tartufa)
DESERT:
PANNA COTTA SA ŠUMSKIM VOĆEM
Cijena: 105,00 kn po osobi
Rezervacije na recepciji hotela ili na broj 044 515 600
NAPOMENA: Prilikom rezervacije, molimo navesti odabrani menu
You must be logged in to post a comment Login