150 g banana
150 g naranči
250 g dinja
200 g jabuka
250 g krušaka
250 g šljiva
150 g grožđa
5 žlica limunova soka
1 Vanilin šećer
1 Cimet šećer
100 g pšeničnih klica
2 žlice smeđeg šećera
Banane i naranče ogulite, dinju očistite te narežite voće na manje dijelove.
Operite i osušite jabuke, kruške, šljive i grožđe.
Jabuke i kruške očistite od sjemenki i narežite. Šljivama izvadite koštice, narežite ih na četvrtine, a bobice grožđa prepolovite. Stavite sve voće u zdjelu, pospite vanilin šećerom, cimet šećerom i prelijte limunovim sokom. Pokrivenu zdjelu ostavite u hladnjaku najmanje sat vremena.
Posluživanje
Prije posluživanja u voćnu salatu dodajte pšenične klice koje ste pomiješali sa smeđim šećerom.
Oznake:
Click to comment
You must be logged in to post a comment Login