Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Brzi umak

Dobar tek!

Dobar tek!

Potrebno:

0.50 režnja češnjaka

1 šalica jogurta

2 žlice mrkve

1 žlica kopra

2 male žlice limunovog soka

1 mala žlica limunove korice

sol

svježe mljeveni papar

 

Priprema:

Češnjak usitniti pomoću preše ili nožem, a zatim izgnječiti površinom noža da se dobije pasta. Staviti u zdjelu. Dodati jogurt, mrkvu, kopar, limunov sok i naribanu koricu pa sve dobro izmiješati do jednolike smjese. Začiniti po ukusu sa soli i paprom, te po želji dodajte još malo limunovog soka.

Ovaj se umak može pripremiti dan ranije i čuvati pokriven u hladnjaku.

Foto: coolinarika.com

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.