Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Album “Ono malo sreće” Zdravka Čolića najprodavaniji u Hrvatskoj!

“Na ovom albumu imamo 11 odličnih pjesama koje potpisuju vrsni autori”

"Na ovom albumu imamo 11 odličnih pjesama koje potpisuju vrsni autori"

Aktualni album Zdravka Čolića “Ono malo sreće” u izdanju dviju najvećih diskografskih kuća u regiji PGP RTS i Croatia Records, najprodavaniji je album tjedna na teritoriju Hrvatske prema službenim podacima Hrvatske diskografske udruge!

Album čiji su izlazak nagovijestili singlovi “Mala”, “Šljive su rodile” i “Kuća puna naroda” još je jedno vrijedno diskografsko izdanje s pjesmama koje potpisuju značajni regionalni autori: Momčilo Bajagić Bajaga, Zlatan Stipišić Gibonni, Zlatan Fazlić, Antonija Šola, Sandra Sagena, Damir Arslanagić, Maya Sar i Miroslav Rus, a za čiju produkciju se pobrinuo Čolićev stalni suradnik, Nikša Bratoš.

 

unnamed(1)

 

“Stojim iza svakog albuma, a činjenica da se on i dobro prodaje, veseli još više. Na ovom albumu imamo 11 odličnih pjesama koje potpisuju vrsni autori, ali imamo i pjesmu koju smo dobili mailom od autora Aleksandra Sretenovića kojeg uopće nismo znali, niti smo ga još upoznali. Njegova pjesma “Ničeg nije bilo između nas” nam se svidjela i to je ono čime se rukovodimo. Biramo dobru pjesmu. Upravo zato nas i veseli kad se naš odabir poklopi i s onim što publika prepozna.

S Čolićem surađujem već duže vrijeme i važno je da znamo što možemo očekivati jedan od drugog. Imamo, rekao bih onaj sarajevski način rada, kad malo radimo pa malo pričamo i tako intenzivno 3-4 dana, a onda napravimo malu pauzu dok se ne slegnu utisci i možda rode neke nove ideje, objasnio je jedan od naših najnagrađivanijih glazbenih producenta i aranžera”, rekao je Nikša Bratoš.

Poseban doprinos albumu dali su i vrhunski glazbeni gosti: Theodosii Spassov, svjetski priznati klavirist, Matija Dedić, Dejan Petrović Big Band i Aleksandar Banjac. Video spotovi “Mala” i “Šljive su rodile” već je pregledalo preko 2 milijuna YouTube korisnika, a mnoge pjesme poput “Kuća puna naroda”, koju potpisuje Gibonni i “Tebe čuvam za kraj”, autora Miroslava Rusa na putu su da postanu dio legendarnih Čolićevih balada.

 

 

U mom radu s najvećima, Tošom, Bebekom, Crvenom jabukom, Tonijem, nedostajao je Čola. Sad mi se i ta želja ispunila, a kako stvari stoje pjesma koju smo zajedno napravili, na moju veliku radost, pronalazi put do publike na najjače, istaknuo je Miroslav Rus.

Novi album “Ono malo sreće” po tko zna koji put će potvrditi status Zdravka Čolića kao miljenika publike i čarobnjaka iz čije glazbene radionice nastaju vječni hitovi, bezvremenske pjesme koje će pratiti dugi i glasni pljesak.


Foto: Aleksandar Kerekeš, Matea Smolčić Senčar


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.