Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Obrtnici i cvjećari u humanitarnoj akciji za OB “Dr. Ivo Pedišić” Sisak

Edukacija će se održati u subotu, 3. veljače s početkom u 15 sati

Edukacija će se održati u subotu, 3. veljače s početkom u 15 sati

Ceh cvjećara i vrtlara udruženja obrtnika Sisak i Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije najavio je u ponedjeljak 29. siječnja,  humanitarnu inicijativu za prikupljanje novčanih sredstava za potrebe Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku.

 

P1160200

 

Predsjednica Udruženja obrtnika Sisak Ivanka Čačić  rekla je da je inicijator ove akcije bio  Ceh krojača koji je dobio informacije iz bolnice da im  nedostaje posteljina pa su se ponudili da će pokloniti svoje usluge šivanja. S vremenom su se uključili  obrtnici cijele županije- frizeri, cvjećari i svi ostali. Nakon toga započeta je nova inicijativa za nabavku  aparata za cistoskopiju na Odjelu urologije sisačke bolnice.

Iako komora ne raspolaže velikim financijskim sredstvima, svima nam je potrebna OB „dr. Ivo Pedišić“ podsjetila je predsjdnica Udruženja obrtnika Sisak Ivanka Čačić

 

 

Ceh cvjećara i vrtlara Udruženja obrtnika Sisak i Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije  organizira radionicu na temu „Valentinovo i Uskrs 2018. godine te vjenčana floristika – Novi trendovi“  koju će voditi florist Tihomir Koščak iz Koprivnice ,a nastali radovi bit će ponuđeni na prodaju građanstvu te tako prikupljena sredstva donirana za potrebe izrade posteljine za bolnicu.

 

P1160204

 

Boris Lemaić, predsjednik Ceha cvjećara i vrtlara Udruženja obrtnika Siska o radionici:

 

 

Cijena materijala potrebnog  za izradu dvadeset  kompleta posteljine je 3 400 kuna,dok je cijena aparata za citologiju 84 tisuće kuna. Humanitarna inicijativa trajat će do 20. travnja. Dodajmo kako će edukacija biti održana u prostoru Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije u subotu 3. veljače sa početkom u 15 sati.


 

 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.