Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Održana izborna skupština ŠNK Ekonomik iz Donje Vlahiničke

Za novog predsjednika izabran Željko Crnković

Za novog predsjednika izabran Željko Crnković

Proteklog je vikenda održana izborna skupština Športskog nogometnog kluba Ekonomik iz Donje Vlahiničke, a na kojoj je za novog predsjednika izabran Željko Crnković.

Izvješće o radu, kao i Izvješće trenera seniorske ekipe za 2017. godinu podnio je dosadašnji predsjednik kluba Željko Pšeničnjak, koji je pritom istaknuo da je u protekloj godini, zalaganjem određenih igrača, dovedeno nekoliko novih.

„Većih investicija nije bilo zbog nedostatka financijskih sredstava, ali uz pomoć popovačke Zajednice sportskih udruga kupljena je nova kosilica. Najviše se radilo na održavanju svlačionicu i terena za igru te okoliša. Velikim odricanjem uspjeli smo klub dovesti u pozitivu, što će se, nadam se, nastaviti i u budućnosti s novim Izvršnim odborom. Što se tiče protekle sezone, klub je završio na 9. mjestu s osvojenih 26 bodova” – poručio je Pšeničnjak.

 

ekonomik (2)

 

Plan rada za 2018. godinu obuhvaća poticanje i promicanje sporta u vidu održavanja treninga i utakmica seniorske momčadi, stvaranje uvjeta za odigravanje prvenstvenih, prijateljskih i KUP utakmica te održavanje memorijalnog turnira, skrb o sportskim objektima, kao i održavanje igrališta i pratećih terena.

Skupštinu su svojim dolaskom podržali predsjednik Gradskog vijeća GP Ivica Keser, predsjednik MO Donja Vlahinička Željko Kasik, predsjednik NS Mirko Letić te ostali gosti.


popovaca.hr


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.