Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Sisački Tigrići na Grand Prixu Međimurja u Nedelišću

“Ozbiljno smo shvatili 2018. godinu i odmah oštro startali”

"Ozbiljno smo shvatili 2018. godinu i odmah oštro startali"
U subotu, 27. siječnja održan je Grand Prix Međimurja u Nedelišću na kojem je nastupalo 400 natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Natjecanje smo otvorili sa katama u kojima su nastupali Vanja Šabić, Katarina Novaković, Lara Pahić i Andreas Glavaš.

Lara Pahić u kategoriji mlađih učenica (9.-5. Kyu ) osvaja brončanu medalju. Vanja Šabić u kategoriji učenice open s dvije pobijeđene dolazi do finala gdje je ipak uzela srebrnu medalju. Katarina Novaković u kategoriji učenice (9.-5. Kyu) ipak nije imala sportske sreće te je u repasažnom meču ostala bez brončane medalje. Nakon dugog niza godina ŠKK Tigar ima žensku katašku ekipu u sastavu Vanja, Lara, Katarina koja je u kategoriji učenice ekipno u finalu pobjedila ekipu iz Tešnja te osvojila zlatnu medalju i time su svoju trenericu učinile jako ponosnom.

AEBE96C3-AAF2-470D-9172-4AF50AE3EE1C

U kategoriji juniora Andreas Glavaš nije uspio izboriti finale, ali se okitio broncom! Nakon uspješnog dopodnevnog djela slijedi i uspješan popodnevni dio; u borbama su se natjecali Lana Golomboš, Nikolina Golomboš, Tia Škrljac, Ema Kardaš, Roko Dumbović i Luka Stefano Ciprić. Lana Golomboš u kategoriji učenice -44 kilograma nije imala ravnu protivnicu, te je stala na sam vrh postolja. Nikolina Golomboš natjecala se u dvije kategorije u mlađim kadetkinjama do 55 kilograma i u kadetkinjama do 54 kilograma, Nina je pomela konkurenciju u obje kategorije te zasluženo dva puta stala na najvišu stepenicu na postolju.

Tia Škrljac u kategoriji mlađih kadetkinja do 40 kilograma također nije imala ravne protivnice, te je zablistala u zlatnom sjaju. Ema Kadraš u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma, nije uspjela do finala ali je u repasažu osigurala broncu oko vrata. Roko Dumbović u kategoriji mlađih kadeta do 41 kilogram dolazi do samog finala gdje mu je zlato izmaklo za dlaku, ali srebro je tu. Srebrom se u kategoriji kadeta do 70 kilograma okitio  Luka Stefano Ciprić izgubivši u finalu od protivnika iz Rijeke.

BB1555FF-AB67-457B-9D41-BBE9B64B05D7 B605C978-14B8-43B6-8A40-91A667E4F815

Tigrići su ozbiljno shvatili 2018. godinu i odmah oštro startali! Još jedna uspješna subota je iza nas, sad nas čeka dva tjedna treniranja pa onda novi napad na Ivanić!
Izvješće pripremila: Iva Dužić


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.