Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

TE-TO Sisak u integriranom sustavu upravljanja kvalitetom i okolišem HEP Proizvodnje

HEP Proizvodnja postala najveći sustav upravljanja kvalitetom i okolišem

U sjedištu Hrvatske elektroprivrede u Zagrebu jučer je održana dodjela certifikata HEP-Proizvodnji za uvedeni integrirani sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2015 te sustav upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2015, koji su potvrđeni od strane certifikacijske kuće TÜV Croatia.

HEP-Proizvodnja je 5. prosinca 2017. godine objedinila sve sustave upravljanja okolišem i kvalitetom u svim svojim proizvodnim pogonima te je uveden i potvrđen jedinstven sustav na razini cijele Proizvodnje, uključujući između ostalih i Termoelektranu-toplanu Sisak.

Certificiranim sustavima upravljanja okolišem i kvalitetom HEP-Proizvodnja svrstava se u moderne, okolišno osviještene tvrtke koje na taj način dokazuju svoju usmjerenost na otkrivanje potencijala za poboljšanja i uštede, povećanje kvalitete proizvoda, poboljšanje ugleda u javnosti, smanjenje rizika u poslovanju, povećanje učinkovitosti procesa, smanjenje mogućnosti negativnog utjecaja na okoliš te usklađenost s propisima zaštite okoliša.

Prednosti uspostave sustava prema ISO normama prepoznate su u HEP-u još 2002. godine kada su započele aktivnosti uvođenja sustava upravljanja okolišem u Termoelektranu-toplanu Zagreb (TE-TO Zagreb), koja je 2005. godine postala i prvi pogon u HEP grupi koji je ishodio certifikat za sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001.

S ukupno 35 certificiranih sastavnica, HEP-Proizvodnja je postala najveći sustav upravljanja okolišem i kvalitetom potvrđen od strane  TÜV Croatia.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.