Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Treći turnir Prvenstva SMŽ u maloj odbojci

“Odbojku je zaigralo više od 150 djece što je za svaku pohvalu”

"Odbojku je zaigralo više od 150 djece što je za svaku pohvalu"

Treći turnir Prvenstva SMŽ u maloj odbojci održan je u Sisku, u nedjelju, 28. siječnja. Taj dan slobodno možemo nazvati danom odbojke jer je nakon turnira djevojčica gdje je nastupilo sedam ekipa, održan i turnir Prvenstva Regije Centar za kadete gdje je nastupilo čak devet ekipa.

 

OK Petrinja - OK Sokol

 

Odbojku je zaigralo više od 150 djece što je za svaku pohvalu. Turnir male odbojke odigravao se na tri terena i odigrano je 12 utakmica. Najviše uspjeha ostvario je OK Glina koji je sa tri pobjede preuzeo vrh tablice, drugo mjesto zauzima OK Sisak Viktorovac 1 sa istim brojem bodova, ali nešto lošijom bod razlikom.

Upravo ove dvije ekipe pomalo se ističu kao favoriti za prvaka što je dokazao i njihov međusobni susret koji je bio i najzanimljiviji na turniru. Treće mjesto zauzima OK Petrinja sa sedam bodova manje, ali njihova igra pokazuje da iz dana u dan sve više napreduju i pred njima je svijetla budućnost. Sve pohvale i ostalim ekipa koji pokazuju napredak u igri i kontinuiranost sudjelovanja na natjecanjima. Sljedeći turnir igra se 10./11.02.2018.

 

1

Izvješće pripremio: Ivan Celjak


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.