Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

U brazilskom ritmu najavljena najluđa noć u Lisinskom

“Lisinski pleše pod maskama” u subotu, 3. veljače

"Lisinski pleše pod maskama" u subotu, 3. veljače

Na najrasplesanijoj press konferenciji u gradu Zagrebu predstavljen je program maskenbala u Lisinskom. Uz brazilske plesačice, plesne korake je okupljenima demonstrirao ravnatelj Dvorane, Dražen Siriščević:

“Kažu da slika govori više od milijun riječi. Ja iz ove slike ne bih nikada izašao. Znam da bi vama ova slika možda bila bolja da nema mene u njoj, da su samo ove cure tu, ali meni je dobro i ovako, baš me briga što vi o tome mislite. Sve je dopušteno, počinje karneval! I curama je dopušteno da oko mene rade što god žele, danas i sve dane koji su pred nama. Volio bih da je ovako svaki dan.” – vidno uzbuđen i oduševljen, najavio je jubilarni, deveti po redu “Lisinski pleše pod maskama”.

 

DSC_6324

 

“Svi ovdje za ovim stolom imaju neki zadatak na karnevalu, osim mene. Moj je jedini zadatak da se zabavljam s ovim plesačicama i one će se zabavljati sa mnom, cijelo vrijeme. Svake godine na karnevalu nastojimo napraviti nešto novo, nešto drugačije. Tako će ove godine u velikoj dvorani biti ne samo puno plesa, već i puno smijeha s komičarem Ivanom Šarićem. Imamo program u predvorjima gdje se pleše, program stand-up komičara u velikoj dvorani i tulum u restoranu – luda, preluda zabava.” – dodao je ravnatelj i predao  riječ ostalim sudionicima press konferencije: gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću, Nataliji Krakić iz MAK teatra, komičaru Ivanu Šariću te pjevaču Jacquesu Houdeku, stalnom gostu KD Vatroslava Lisinskog.

 

DSC_6435

 

“Mi smo ove godine zaduženi za dječji kutak, da od njega napravimo jednu veliku čaroliju. Tu neće biti samo iluzionisti, tu će biti i naši članovi artističke škole.” – ukratko je objasnila gđa. Gagić iz MAK teatra. Program za djecu odvijat će se u predvorju Velike dvorane, na posebnoj pozornici, uz mnogo zabavnih aktivnosti, od plesa do nastupa iluzionista. U predvorju će publiku zabaviti i DJ Marek te Zagiland dok će atmosferu dodatno zagrijati iluzionist Catarza i mađioničar Tomas te Plesna skupina Back to Swing i atraktivne Brazilske plesačice.

Odrasle će u Velikoj dvorani zabavljati Ivan Šarić: “Ovo je moj prvi karneval u Lisinskom. Bit će puno novih stvari kojih nije bilo u prošlim predstavama u Lisinskom. Jako se radujem ovom nastupu jer ljudi pod maskama se nekako uvijek promijene, izađu iz okvira, kao što smo mogli primijetiti kod ravnatelja Lisinskog. Da mi je itko rekao da ću ja ovo danas vidjeti… i još brazilske plesačice… Nisam znao da će ovo biti toliko ludo dok nisam vidio koliko je ravnatelj ufuran u ovo. Moram se jako pripremiti za nastup jer ovo ne mogu nadmašiti.”

 

DSC_6306

 

Jacques ovaj put neće pjevati nego suditi, bit će predsjednik žirija koji će ocjenjivati najbolje maske u raznim kategorijama koje će biti bogato nagrađene: “Ne biste vjerovali, maškare volim od malih nogu. To dobro znaju moji sugrađani koje smo po kućama žicali lovu. Ne znam u što ću se ove godine maskirati. Dvoumim se još, mogu li se maskirati u Jacquesa? Smislit ću nešto.” – nasmijao se i obećao da će biti krajnje neozbiljan u odabiru najbolje maske.

Uz velike zahvale za višegodišnju potporu, press konferenciju je zaključio gradonačelnik Milan Bandić: “Drago mi je što smo po deveti put zajedno. Doći ću, iako ja 365 dana plešem. Hvala još jednom svima koji će sudjelovati u ovome, hvala svima što oživljavamo i nastavljamo tradiciju. Čestitam!”

Ovo je i više nego odličan poziv na spektakularnu zabavu pod maskama, 3. veljače u Lisinskom!

 

DSC_6428


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.