Novska

Uređeni prostori za smještaj dvije odgojne skupine DV “Radost” Novska

Suradnja Grada Novske i Požeške biskupije

Suradnja Grada Novske i Požeške biskupije

U Pastoralnom centru župe Bl. Alojzija Stepinaca, uređeni su prostori za smještaj dvije odgojne skupine djece. Suradnjom Grada Novske i Požeške biskupije, u lijepo uređenim prostorijama pri Pastoralnom centru, vrtić će pohađati četrdeset pet mališana čija oba roditelja rade.

 

 

Pozdravne riječi Antunu Škvorčeviću,  biskupu Požeške biskupije, župnicima i nazočnim gostima, odgojiteljicama i djeci uputio je gradonačelnika Marin Piletića, najavivši kako će tijekom ove godine započeti i gradnja novog dječjeg vrtića u Novskoj.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/01/VRTIĆ-1.mp3?_=1

 

Dječji vrtić „Radost“ Novska koji prima 11 odgojno obrazovnih skupina, zbog premalo prostora  ne može udovoljiti zahtjevima svih roditelja za čuvanjem djece. Privremeno rješenje pokušavalo se pronaći  i ranije, a novouređeni prostori trenutno zadovoljavaju većinu potreba.

 

 

Ravnateljica Ljerka Vidaković pozdravljajući sve na svečanosti otvorenja, kaže kako očekuje, da će završetkom novog vrtića do kraja godine, sva djeca imati smještaj.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/01/VRTIĆ-2.mp3?_=2

 

Požeški biskup Antun Škvorčević, čestitavši gradonačelniku istaknuo je suradnju s Gradom Novska, spomenuvši pored novih prostora za vrtić, i otvaranje u rujnu Katoličke osnovne škole, kao mjesta za odrastanje i odgoj te je predvodio blagoslov vrtića.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2018/01/VRTIĆ-3.mp3?_=3

 

Dolaskom toplijih dana djece će krenuti i u šetnju, pa će se urediti i vanjski prostor za njihovu igru na otvorenome, malo dječje igralište.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version