Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Uspješan rad Zajednice proizvođača Sisačko-moslavačke županije

Na tržištu više od 900 artikala 98 lokalnih proizvođača

Na tržištu više od 900 artikala 98 lokalnih proizvođača

U Sisku je u srijedu 31. siječnja, održana 6. sjednica Skupštine Zajednice proizvođača Sisačko-moslavačke županije, zadruge za proizvodnju, trgovinu i usluge.

 

P1160237

 

Upravitelj Zajednice Valentino Valent  rekao je da Zajednica proizvođača trenutno, na području  županije, ima  otvorene četiri poslovnice . U njima se može naći više od 900 artikala, poput suvenira, meda, likera, sokova, 98 lokalnih proizvođača. Uskoro će se proizvodi moći nabaviti i putem web shopa.

Valent o najvećim potrošačima

 

 

P1160238

 

Mario Čelan, direktor  sisačko-moslavačke razvojne agencije Simora, rekao je da je u  planu širenje  trgovina izvan naše  županije. U tijeku su  pregovori o otvaranju poslovnice u  Splitu,a razmišlja se i o otvaranju poslovnice  i  u Dubrovniku. Čelan o pokretanju malog projekta unutar Zadruge:

 

 

Istaknuo je da je projekt  Zajednice proizvođača pokrenut prije tri godine i da on kontinuirano raste. Vlasnici  obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava su zadovoljni, jer je nastup na tržištu kroz Zajednicu proizvođača puno jednostavniji,nego da se promoviraju pojedinačno. Prepoznati važnost kupovine upravo proizvoda domaćih proizvođača bitno je za gospodarski rast cijele županije.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.