Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

23. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO

Sisačko-moslavačka županija je županija partner sajma

Sisačko-moslavačka županija je županija partner sajma

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec nazočili su danas svečanom otvorenju 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO u Virovitici.

 

3

 

Sajam koji se održava pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, Vlade RH, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstva turizma, otvorio je, kao izaslanik predsjednika Vlade RH, ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

Na sajmu VIROEXPO, koji od svog pokretanja, 1996. godine bilježi stalni rast u broju i kvaliteti izlagača ove godine izlažu gospodarstvenici iz 29 zemalja.

 

2

 

Na svečanosti otvorenja nazočnima su se obratili gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore Darko Knežević, potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore za poljoprivredu, šumarstvo i ribarstvo Ivan Škorić, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, sisačko-moslavački župan Ivo Žinić u ime županije partnera sajma, Veleposlanik Republike Albanije u RH Ilir Melo u ime zemlje partner i na kraju izaslanik predsjednika Vlade RH, ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

 

U svom obraćanju prilikom otvorenja sajma, župan Ivo Žinić istaknuo je slijedeće,

 

 

Također, osvrnuo se i na povezanost Siačko-moslavačke i Virovitičko-podravske županije

 

 

Župan Ivo Žinić pozvao je sve okupljene da posjete štand Sisačko-moslavačke županije, te se zahvalio na gostoprimstvu. Također, svim gospodarstvenicima i izlagačima zaželio je da postignu određene dogovore kako bi naše gospodarstvo u budućnosti napredovalo, te kako mladi ljudi ne bi napuštali zemlju.

 

5

4

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.