Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Izborna skupština Asocijacije žena HSS Braće Radić

Za predsjednicu izabrana Ljubica Ivšić

Za predsjednicu izabrana Ljubica Ivšić

Održana je Izborna skupština Asocijacije žena HSS Braće Radić RH na kojoj je za predsjednicu jednoglasno izabrana Ljubica Ivšić. Iz četiri županije prisutne delegatkinje su osim predsjednice izabrale članove Predsjedništva Ines Kosturin, Ljubica Smolković, Lidija Osman, Katica Filipović, Vesna Ban i Silvija Blažeković.

Na pozicije potpredsjednice izabrane su: Mirjana Matenda iz Bjelovarsko-bilogorske županije, Jasna Rešetar iz Virovitičke županije, potom Dijana Rabuzin iz Zagrebačke županije, Marija Filipović iz Zagreba, Gordana Sokolović iz Sisačko-moslavačke županije.Tajnica Asocijacije HSS-a Braće Radića postala je Danijela Tanjić iz Siska.

 

IMG-0535aeca977783ac814dd753a776c155-V

 

U prigodnom obraćanju predsjednik HSS Braće Radić Stanko Grčić je izrazio izuzetno zadovoljstvo vezano uz Izbornu skupštinu Asocijacije žena te poželio uspješan rad, suradnju i realizaciju zacrtanog programa. Poseban naglasak iz govora izabrane predsjednice Ljubice Ivšić temeljio se na zajedništvu te većem angažmanu žena u politici.

Osvrnula se na vrijeme u kojem se svi sukobi rješavaju na vrlo neprimjeren način vezano uz ljude na javnoj političkoj sceni današnjice. Zajedničko druženje je nastavljeno uz tamburaše Ivana Klekovića te plesom djevojaka u prekrasnim posavskim narodnim nošnjama.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.